Tuktuk040 heeft de finish in Jaisalmer bereikt!

FORTEC feliciteert Pepijn, Sam, Paul, Guus, Stijn, Emil en Bart met het behalen van de finish in Jaisalmer.

FORTEC steunt TUKTUK040 - finish


FORTEC steunt TUKTUK040 - routeOp 2 januari vertrokken de zeven vrienden uit Eindhoven vanuit Kochi in het zuiden van India met drie tuktuks richting Jaisalmer in het noorden. Een tocht van 3000 kilometer met ver van comfortabele vervoersmiddelen, die bovendien traag zijn, stinken en om de haverklap kapot gaan.

Maar de drang naar avontuur en de wil om de finish te behalen heeft zijn vruchten afgeworpen. Met het behalen van de finish kunnen ze India een stukje beter achterlaten dan ze het aangetroffen hebben. De zeven Eindhovense vrienden kunnen namelijk ruim 6.500 euro overmaken aan de goede doelen Cool Earth en Free a Girl.

FORTEC steunt TUKTUK040 - Cool Earth

Cool Earth zet zich in voor behoud van het regenwoud. Zij doen dit door lokale gemeenschappen te ondersteunen en ze de middelen te bieden om de controle over hun gebied te krijgen. Van elke euro die ze ontvangen gaat 90% rechtstreeks naar hun projecten.

 FORTEC steunt TUKTUK040 - Free a girl Naast Cool Earth, het goede doel van de Rikshaw Run heeft Tuktuk040 een tweede goede doel gekozen: Free a Girl. Deze stichting zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeren ze in opvang, traumaverwerking en onderwijs.

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.