Uitbreiding FORTEC VTH: Camiel Lentjes

FORTEC beantwoordt capaciteitsvraagstukken op het gebied van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. In de loop der jaren hebben we een intensieve samenwerking opgebouwd met Omgevingsdiensten (of hun voorlopers) in verschillende regio´s. Dat maakt dat we deze bijzondere markt door en door kennen. Daardoor zijn we in staat snel en effectief de juiste specialisten te leveren. Gedreven professionals die alles weten van het Bouwstoffenbesluit of DTA-certificering. Van GIS-systemen en stikstofdepositievraagstukken. Enthousiaste collega’s die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.

Om aan de groeiende vraag binnen omgevingsdiensten, gemeentes en provincies op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving te kunnen voldoen en u nog beter van dienst te zijn heeft FORTEC zijn team uitgebreid met projectmanager VTH Camiel Lentjes.

Fortec - projectmanager VTH - Camiel Lentjes Camiel Lentjes
projectmanager VTH

Camiel Lentjes is zelf afkomstig van een omgevingsdienst. Als accountmanager was hij de schakel c.q. de verbinder tussen de omgevingsdienst en zijn opdrachtgevers en ketenpartners in de gehele regio. Camiel haalt zijn energie uit het stellen van doelen, resultaten behalen en zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden en verbeteringen. Hij is van nature gedreven en ambitieus en ziet het als een uitdaging om opdrachten aan te gaan en daarbij net een stukje extra te leveren. Doordat hij persoonlijk, betrokken en geïnteresseerd is in de ander, legt hij snel verbindingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.