Uitbreiding FORTEC VTH, een half jaar later

FORTEC - projectmanager VTH Camiel LentjesEen half jaar geleden berichtten we over de uitbreiding van het FORTEC-team met projectmanager VTH: Camiel Lentjes. Dit naar aanleiding van de groeiende vraag binnen omgevingsdiensten, gemeenten en provincies op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Vandaag bekijken we hoe het gaat met FORTEC op VTH en met Camiel.

Doordat Camiel zelf jarenlang als vakinhoudelijk VTH-specialist werkzaam is geweest bij verschillende gemeenten en een omgevingsdienst, spreekt hij de taal. Camiel kent zowel de overheidsorganisaties als de markt en weet welke (toekomstige) ontwikkelingen er spelen of gaan spelen. Door zijn kennis en ervaring begrijpt Camiel de opdrachtgever en weet hij precies waar deze naar op zoek is. Onze opdrachtgevers weten en waarderen dit.

Dat geldt ook voor onze specialisten. Zij vinden het prettig te spreken met een projectmanager die zelf ook vakinhoudelijke ervaring heeft. Specialisten kunnen hierdoor tijdens een gesprek direct op vakinhoud levellen. Daarnaast krijgen ze snel een concreet beeld van mogelijke functies en opdrachten die aansluiten bij hun ambities.

Met de komst van Camiel heeft FORTEC zich bij opdrachtgevers en bij specialisten stevig op de kaart gezet. FORTEC heeft inmiddels specialisten op alle vakgebieden in dienst. Dit betreffen zowel vergunningverleners, toezichthouders, bodemspecialisten als ook juristen op de vakgebieden Bouw en Milieu. Daarmee is FORTEC een trotse partner die omgevingsdiensten, gemeenten en provincies op alle vakgebieden ontzorgt.

Wilt u meer weten over FORTEC VTH, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een specialist, of omdat u zelf een specialist bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Camiel Lentjes via 040 29 46 886, 06 558 28 591 of c.lentjes@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.