Van specialist naar FORTEC VTH-specialist

van specialist naar FORTEC VTH-specialist infographicIedere dag hebben onze recruiters contact met allerlei specialisten binnen het vakgebied vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Allemaal met een eigen achtergrond, werk- en/of stage-ervaring en ambities. Aan de recruiters de taak om erachter te komen met wie ze in contact zijn gekomen. Wie ben jij nou echt, zowel als persoon en als specialist. Waar liggen jouw carrièremogelijkheden en kansen? En hoe kan FORTEC bijdragen aan jouw carrière?

Onze VTH-recruiters vertellen in deze blog precies hoe de weg er voor jou uit ziet binnen FORTEC vanaf het eerste contact, tot aan het starten bij jouw eerste opdracht.

Jouw eerste contact met FORTEC

Het eerste contact dat wij hebben is telefonisch. Wij horen graag meer over jou, jouw huidige (werk)situatie, waar jij naar op zoek bent en waar jij graag naartoe wilt groeien. Misschien ben je net van school en zoek je een eerste baan, of misschien heb je al 10 jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij jouw expertise kan delen.

Persoonlijke kennismaking

Van specialist naar FORTEC-specialistNa het telefonische contact volgt een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor (i.v.m. de coronamaatregelen voeren wij dit gesprek momenteel via Teams). Dit gesprek gaat over jou als persoon, jouw ambities, drijfveren en competenties. Samen krijgen we een goed beeld over hoe jouw volgende carrièrestap eruitziet.

In dit kennismakingsgesprek maak je ook direct kennis met één van onze projectmanagers. De projectmanager weet precies wat er speelt in de markt en waar de behoefte ligt bij onze opdrachtgevers. Zij vertellen je meteen welke vacatures er zijn en waar jouw expertise gewenst is.

Wij gaan voor jou aan de slag

van specialist naar fortec specialistBij een wederzijds goed gevoel gaan we jouw referenties nabellen. Met positieve referenties op jouw FORTEC-resumé heb jij een streepje voor bij onze opdrachtgevers. We horen graag van bijvoorbeeld jouw (oud)-leidinggevende waar jouw kwaliteiten liggen en hoe het is om met jou samen te werken. Dit is waardevolle informatie voor ons, maar nog belangrijker voor de opdrachtgever, want die krijgt een compleet beeld van jou als persoon en niet alleen van je werkervaring. Vervolgens plannen we een tweede gesprek in om het over passende arbeidsvoorwaarden te hebben. We nemen de tijd om jou een zorgvuldig voorstel te doen.

van specialist naar fortec specialistGefeliciteerd! Jouw carrière bij FORTEC is gestart

Zodra je gaat starten, vieren we dit samen met het ondertekenen van jouw nieuwe contract en proosten we samen op een succesvolle en duurzame samenwerking. Nu begint jouw carrière bij FORTEC.

Sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

We gaan binnen ons netwerk voor jou op zoek naar de best passende opdrachtgever en jou als nieuwe FORTEC-specialist voorstellen. Wanneer jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, ga jij hier samen met één van onze projectmanagers naartoe*. Wij vinden dit belangrijk omdat we dan precies weten wat er van je verwacht wordt in de functie en organisatie. Op deze manier kunnen wij je optimaal begeleiden in jouw verdere carrière en ontwikkeling binnen FORTEC.

*I.v.m. de coronamaatregelen vinden de sollicitatiegesprekken op dit moment digitaal plaats, maar regelen we ook een kennismaking met je team tijdens een wandeling op afstand bijvoorbeeld.

Benieuwd naar de rest van de route?

Als FORTEC-specialist krijg jij naast jouw inhoudelijk interessante baan meer door ons aangeboden. FORTEC ondersteunt jou in de verdere ontwikkeling als specialist,  niet alleen op inhoudelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. Door middel van een nulmeting aan het begin van jouw FORTEC-carrière maken wij een opleidingsplan op maat. En daarnaast zijn wij van mening dat er niet altijd alleen maar gewerkt hoeft te worden, dus daar organiseren wij ook het een en ander voor, zoals het FORTEC-zomerevent of andere informele borrels.

Onze VTH-recruiters vertellen hier meer over in hun volgende blog "Ontwikkelen als FORTEC-specialist".

Ben jij enthousiast geworden door de route die hier is beschreven en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Danielle Vlemmix via 06 154 23 600 of d.vlemmix@fortec.nl


Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.