Van VCA tot ISO 14504

FORTEC, alleen voor specialisten die weten dat OHSAS 18001 geen nieuwe rockband is. Of voor specialisten die weten wat VCA inhoudt, terwijl andere specialisten kennis hebben van ISO 14504. Het speelveld van FORTEC KVM is zeer breed, met veel specialisten die elk hun eigen taal spreken.

Ter illustratie een aantal specialisten die deze maand gestart zijn:

Ashok Moerlie is gestart bij APM Terminals Maasvlakte II

Hij is verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van de werkvergunningen en het toezicht op veilig werken in het kader van deze vergunningen.

Farid Alichanov is gestart bij BAM Infra Nederland

Zijn werkzaamheden betreffen het kwalitatief ondersteunen van de kwaliteitsmanager op het project OpenIJ. Hierbij moet worden gedacht aan het intern auditeren binnen de processen van het project en het bepalen van assessment-levels (assessor ISO 14504-werkzaamheden); het bieden van ondersteuning binnen het project en de gehele organisatie op het gebied van duurzaamheid.

Johan Vink is gestart bij BAM Infra Nederland

Hij is verantwoordelijk voor het voorkomen van veiligheid-, gezondheid- en milieurisico’s als gevolg van werkzaamheden door eigen medewerkers, onderaannemers, leveranciers en door opdrachtgever aangemelde nevenaannemers op de projectlocatie. Zijn werkzaamheden bestaan uit het implementeren en optimaliseren van ondersteunende processen en het bewaken daarvan.

We wensen Ashok, Farid en Johan veel succes.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.