Vooroorlogse Dag van de Bouw

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement; De Dag van de Bouw. Ook dit jaar bezocht FORTEC projectmanager bouw, Peter Matheij, een project in ontwikkeling. Doel van deze dag is om aannemers en belangstellenden de kans te geven om projecten van dichtbij te bekijken en informatie te krijgen over de ontwikkelingen van het project.

Deze keer bezocht Peter een project in Nuenen: het ombouwen en herbestemmen van het authentieke en vooroorlogse parochiehuis tot zes luxe appartementen. Voor hoofdaannemer Ban Bouw een mooie en bijzondere uitdaging. De karakteristieke elementen bewaren ze zoveel mogelijk, om de sfeer van het parochiehuis te handhaven. De oplevering van de appartementen staat gepland voor eind 2017.

Naast dit project opende Ban Bouw ook haar deuren voor een ander project wat zij tot uitvoering brengen. Namelijk het zorgappartementencomplex. Dit complex had veel belangstelling van met name toekomstige bewoners en familie.

Bij FORTEC merken we dat op dit moment veel opdrachtgevers in de bouw ook bezig zijn met herbestemmingsprojecten. Ben je benieuwd welke mogelijkheden FORTEC daarin voor jou heeft? Wij kijken graag met jou naar passende mogelijkheden, bijvoorbeeld als werkvoorbereider, uitvoerder of projectleider. Neem hiervoor contact op met Peter Matheij, via 06 46 59 19 94 of via p.matheij@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.