VTH opleidingsplan op maat van start!

De kogel is door de kerk, het startschot is gegeven… kortom we zijn live! De eerste FORTEC-specialist is gestart met het opleidingsplan op maat. Want deskundig zijn, worden en blijven… dat wil toch iedereen?! 

Persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling
Vandaag de dag zijn we steeds meer bezig met geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Zowel in privé sferen als op zakelijk gebied willen we goed in ons vel zitten en een prettige balans ervaren. Een belangrijk thema binnen FORTEC is om haar medewerkers continu meer (werk)geluk te laten ervaren. Hierdoor voelt men zich meer gewaardeerd als persoon én als deskundig specialist. Het benutten van talenten en het belichten van deze talenten staat hoog bij ons in het vaandel.

Het persoonlijk opleidingsplan wordt afgestemd op de behoefte en wensen van de specialist zelf. Dat was dan ook het belangrijkste uitgangspunt bij het creëren van dit traject. Op naar nog meer (werk)geluk op de werkvloer! 

Het traject
FORTEC biedt haar specialisten een persoonlijk ontwikkelplan als basis om professionaliteit te onderbouwen en te waarborgen. Na 100 dagen (gerekend vanaf de start van een nieuw project) vindt er een uitgebreide evaluatie plaats. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar het (werk)geluk van de afgelopen periode. Ook wordt er op dat moment een start gemaakt met het persoonlijk opleidingsplan voor de FORTEC-specialist. Hoe dat opleidingsplan eruitziet, zie je hieronder:

Ben jij de volgende specialist die zich aansluit bij ons team en begint met jouw persoonlijk opleidingsplan op maat? Neem dan vrijblijvend contact met Joyce Renting via 06 254 04 240 of j.renting@fortec.nl óf met Daniëlle Vlemmix via 06 154 23 600 of d.vlemmix@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.