Waterschapsbedrijf Limburg laat gebruikers dichtbij komen

Tijdens de open dag van Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg toonden de organisaties aan de 2500 bezoekers op 5 locaties de route die water vanuit thuis aflegt. Populair gezegd werd er antwoord gegeven op de vraag: wat gebeurt er nu eigenlijk als ik iets doorspoel in de wc of door de gootsteen?

FORTEC-specialist Cherie Crins-Rijk is dagelijks bij het Waterschapsbedrijf Limburg aan de slag om te zorgen dat de bestuursvoorzitter en de directievoorzitter optimaal hun werk kunnen uitvoeren. Tijdens de open dag was ze bij RWZI (rioolwaterzuiveringsinstallatie) in Roermond aanwezig om bezoekers te woord te staan. "Normaal staat men er niet bij stil dat we een fundamenteel verschil maken in de samenleveing en het ecosysteem. Nu men met eigen ogen de rioolwaterzuiversinstallatie kon bekijken, beseften de bezoekers dat WBL zo veel mogelijk uit water haalt: gezuiverd water en een nieuwe bestemming voor het residu."

FORTEC - open dag WBL

FORTEC heeft Waterschapsbedrijf Limburg dit jaar ondersteund op het gebied van bouwkundig projectmanagement, organisatie-ondersteuning en veiligheid. De prettige samenwerking wordt in 2018 gecontinueerd.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.