We zijn live!

FORTEC biedt oplossingen door de inzet van specialisten in de vakgebieden: BOUW, INFRA, Kwaliteit Veiligheid & Milieu en Vergunningverlening Toezicht & Handhaving. Door jarenlange ervaring spreken wij uw taal. Naast uitgebreide kennis van de markt streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Het is daarbij van belang om voortdurend bezig te zijn om verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen, systemen en processen te implementeren. Graag houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Voortdurend ontwikkelen
Vandaag gaan we live met ons nieuwe recruitment- en CRM-systeem Connexys. Het recruitmentsysteem is een softwareoplossing waardoor FORTEC alle stappen in het werving- en selectieproces inzichtelijk heeft.

“Deze nieuwe digitale werkomgeving stelt ons in staat om nog beter en sneller de oplossing te bieden voor het vraagstuk van onze opdrachtgever door de inzet van de juiste specialist. Door een makkelijk en snel proces vinden wij een opdracht die past bij de competenties, drijfveren en loopbaan van de specialist en doordat administratieve processen geautomatiseerd worden, hebben wij meer tijd en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en specialisten.” Aldus Bart Christophe.

Connexys live FORTEC

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.