Weinig aandacht voor grote projecten in de provincie

Als partner bij capaciteitsvraagstukken in bouw, infra of veiligheid vinden wij het belangrijk om op de hoogte te zijn van de marktontwikkeling. FORTEC nam daarom deel aan het Nationaal Wegencongres in Nieuwegein. Het congres is dé ontmoetingsplek voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in de gww-sector. Er was een interessant programma samengesteld, waarbij we een als rode draad bemerkten dat openheid en luisteren naar de markt niet alleen een noodzaak is, maar ook veel kan opleveren voor alle partijen.

Als FORTEC vonden we het opvallend dat er veel aandacht is voor grote projecten in de Randstad, maar dat grote projecten in de provincie – zoals de Centrale As in Friesland en de N61 in Zeeuws-Vlaanderen – vaak onbekend en daardoor onbemind zijn. FORTEC vindt deze projecten ook belangrijk en heeft deze dan ook volledig op haar netvlies.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of wat FORTEC kan betekenen bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken in deze markt, neem dan contact op met Peter Matheij via telefoonnummer 040 29 46 886 of per e-mail:p.matheij@fortec.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.