Welkom terug Amal!

Vandaag start Amal bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) als juridische medewerker bouwen en slopen. Twee jaar geleden heeft Amal ook al een project voor FORTEC gedaan, bij de gemeente Valkenswaard, gericht op vergunningverlening.

Doordat we vanuit het VTH team intensief contact hebben gehouden met Amal kunnen we nu dus opnieuw de samenwerking aangaan. “De persoonlijke aandacht die FORTEC heeft voor mij en mijn ontwikkeling vind ik ontzettend fijn. Daar onderscheiden ze zich echt mee, tot in de kleine details. Ik zie het dan ook als meerwaarde om via FORTEC bij de OMWB aan de slag te kunnen. Ook de relatie die ik heb op gebouwd met projectmanager Rena Swalen is voor mij erg belangrijk”.

Amal Farah

Amal heeft een juridische opleiding genoten en wil zich in haar vakgebied steeds verder ontwikkelen. “Door FORTEC krijg ik de kans om verder te groeien naar een inhoudelijk juridische functie. Ik hoop dan ook nog lange tijd met FORTEC verbonden te zijn”.

Afsluitend heeft Amal nog een boodschap voor andere junioren die aan het begin van hun carrière staan. “Als je net bent afgestudeerd, ben je natuurlijk niet meteen een specialist in je vakgebied. Je moet de tijd en begeleiding krijgen om je daarin te ontwikkelen. FORTEC begrijpt dit en denkt mee door middel van een op maat gemaakt ontwikkeltraject”.

Wil jij net als Amal blijven groeien in je carrière? Neem dan contact op met Rena Swalen, projectmanager VTH, via r.swalen@fortec.nl of 06 554 769 60.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.