Wereld Jonge Talentendag

Wereld Jonge TalentendagFORTEC ziet het belang van nieuw (jong) talent en zet in op hun ontwikkeling. We stimuleren de ambities van specialisten en zorgen dat deze de ruimte krijgen. 

Amal, FORTEC-specialist VTH: “Als je net bent afgestudeerd, ben je natuurlijk niet meteen een specialist in je vakgebied. Je moet de tijd en begeleiding krijgen om je daarin te ontwikkelen. FORTEC begrijpt dit en denkt mee door middel van een op maat gemaakt ontwikkeltraject.” 

Na een buitendienstfunctie binnen de afbouwmontage was Jory toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Jory, FORTEC-specialist bouw: “Door FORTEC heb ik mezelf in korte tijd kunnen ontwikkelen tot junior tekenaar.”  Klik hier om te lezen hoe Jory zich ontwikkelt tot Teklä tekenaar.

We stimuleren specialisten te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder andere door middel van trainingen en opleidingen. “Ik heb veel geleerd van de interactieve Lean-sessie bij FORTEC en me binnen één maand kunnen certificeren tot Yellow Belt Lean-specialist,” aldus Mariska, FORTEC-specialist VTH.

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij ook werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Voor meer informatie neem contact op met Monique Polman via m.polman@fortec.nl.

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.