Werk in uitvoering - Antea

FORTEC-specialist Elger Niemendal is als adviseur lucht en geluid actief bij Antea Group. Elger ondersteunt de afdeling Milieu bij een groot aantal projecten op het gebied van luchtkwaliteit, stikstofdepositie en geluid. Manager Businesslijn Milieu Twan Brekelmans en Elger lichten de totstandkoming van de samenwerking toe.

Als internationaal ingenieurs- en milieuadviesbureau combineert Antea Group strategisch denken en multidisciplinaire perspectieven met technische expertise en pragmatisch handelen om de uitdagingen van de klant effectief aan te pakken en zo duurzame resultaten voor een betere toekomst te genereren. FORTEC is in dezelfde disciplines als Antea Group actief en leverde al diverse bijdragen aan de ondersteuning van de organisatie.

Op het gebied van milieu biedt Antea Group zijn klanten duurzame oplossingen voor het managen van hun impacts op het milieu. Zij maken daarbij gebruik van de innovativiteit en deskundigheid van multidisciplinaire medewerkers.

Twan Brekelmans, teammanager Businesslijn Milieu, is verantwoordelijk voor het people management. "Dit betekent dat ik naast het plannen van werkzaamheden mij bezig houdt met de volledige HR-cyclus. Van werving en selectie tot ontwikkeling, opleiden, beoordelen en functioneren.”

“Door ervaring wist ik dat een plotseling vacant gekomen functie adviseur lucht en geluid moeilijk is in te vullen. Ik nam daarom contact op met FORTEC, met wie ik al geruime tijd een prettig contact heb”, aldus Twan Brekelmans.

Elger Niemendal: "Via mijn netwerk kwam ik in contact met FORTEC. FORTEC heeft inmiddels bewezen de markt te kennen en kon mij daardoor snel en goed helpen bij deze baan, die perfect aansluit bij mijn ambities. Mede door mijn ervaring in een soortgelijke functie bij Royal HaskoningDHV heb ik de kennis ten aanzien van het rekenen aan luchtkwaliteit, stikstofdepositie en geluid en
kan ik onderzoek uitvoeren voor diverse overheden, (middel)grote bedrijven en Rijkswaterstaat en hen adviseren met betrekking tot bijvoorbeeld vergunningsverwerving omtrent de Wabo.” 

FORTEC is geselecteerd partner van Antea Groep. Door de jarenlange ervaring en focus op ruimte, infra en milieu kennen we de markt door en door en weten we onze partners te ondersteunen bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.