Werk in uitvoering - Aveco de Bondt

FORTEC-medewerker Joop Meinders is als specialist hydrologie/geohydrologie aan de slag bij Aveco de Bondt. Manager van de business unit infra Hilgard van Alphen en Joop Meinders vertellen over het bedrijf en de werkzaamheden.

Aveco de Bondt is een onafhankelijk ingenieursbedrijf dat werkt aan integrale oplossingen op het gebied van bouw, duurzaamheid, energie, infrastructuur, ruimte en milieu.  Aveco de Bondt wil bijdragen aan een duurzame samenleving met een hoge kwaliteit van wonen, werken en ontspannen. Vanuit de adviesgebieden Bouw, Infra en Ruimte & Milieu dragen ze duurzame oplossingen aan voor uitdagingen die steeds complexer worden. Dit vraagt om een open manier van denken. Door vraagstukken breed te benaderen en ontwerp en uitvoering te integreren, zijn zij in staat efficiënte oplossingen te bieden, die betrouwbaar én praktisch uitvoerbaar zijn.

Aveco de Bondt wordt veelal ingeschakeld door de grotere overheden, Rijkswaterstaat en ProRail. Ook de grotere aannemers doen een beroep op Aveco de Bondt. Hilgard van Alphen:  “We merken dat de rol die we spelen verandert, we werken steeds meer namens de aan-nemer. De aannemers krijgen steeds meer ontwerp-vrijheid én -verantwoordelijkheid; wij als Aveco de Bondt kunnen zorgdragen voor een gedegen project-organisatie.  We investeren veel in nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling, zodat we ook goed kunnen inspelen op toekomstige vragen.”

Joop Meinders voelt zich als een vis in het water bij Aveco de Bondt.  “Ik krijg hier de volledige vrijheid en kan zelfstandig 
functioneren binnen het bedrijf. Ik ben veel op pad en misschien wel te weinig op kantoor, maar ik zorg ervoor toch wekelijks contact te hebben met de mensen die ik aanstuur.  Joop is momenteel met twee grote projecten bezig: het aansturen/bedenken van de waterhuishouding bij de omlegging van de A9 onder Badhoevedorp langs en het ontwerpen van een aftakking van de IJssel in opdracht van het waterschap. Een uitdaging, want tijdens dit project van 2 tot 3 jaar mogen de bewoners/boeren zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervinden.” 

FORTEC is al jaren een betrouwbaar partner op het gebied van infrastructuur. “We hebben al een lange relatie met FORTEC en zijn zelfs contractpartner”,  zegt Hilgard.  “De kracht zit hem voor mij in de snelheid en het direct schakelen, zo hebben we pas weer een FORTEC-specialist, Joris Goudswaard, aangenomen.”.


Wilt u meer informatie over de expertise van FORTEC op het gebied van infra-projecten, de samenwerking met de verscheidene partners of de dienstverlening van FORTEC, neem contact met ons op via telefoonnummer 040 2946886 of via 
info@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.