Werk in uitvoering - DIBEC

FORTEC is gespecialiseerd op het gebied van infra en heeft voor DIBEC de juiste specialist ingezet om het bedrijf te ondersteunen. FORTEC-specialist Cecil Kelie is onderzoekscoördinator op de afdeling Materiaalkunde waar ze voornamelijk wegenbouwmaterialen op technisch gebied controleren. Jan van de Water, hoofd Materiaalkunde, en Cecil Kelie vertellen over de werkzaamheden die Cecil verricht.

Fortec werk in uitvoering | Cecil Kelie DIBECDIBEC is een praktijkgerichte adviesorganisatie met specialisten op het gebied van maatvoering, materiaalkunde, milieu en veiligheid, die een grote diversiteit aan diensten levert. Jan van de Water is verantwoordelijk voor de afdeling Materiaalkunde die zich bezighoudt met de kwaliteitscontrole en advisering van bouwmaterialen in de lijninfra. “Wij beheersen de gehele cyclus van een project, van vooronderzoek tot en met de beheerfase. Naast deze dagelijkse werkzaamheden doen wij ook aan innovatie zoals de ontwikkeling van lage temperatuur asfalt en doen wij mee in adviesgroepen bij kennisinstituten en Bouwend Nederland. Op onze afdeling kwam de functie van onderzoekcoördinator beschikbaar. Wij hebben binnen DIBEC al eerder, naar tevredenheid, zaken gedaan met FORTEC en daarom hebben we deze vraag ook bij FORTEC neergelegd.” aldus Jan. “FORTEC heeft in de persoon van Cecil de juist specialist ingezet. Hij past in het team en weet waar hij het over heeft.” “Ik ben ook erg blij dat FORTEC mij heeft benaderd voor deze functie. Ik kan mijn kwaliteiten er in kwijt en het biedt me ook ruimte om te leren.” zegt Cecil. “De voorbereiding tot aan het sollicitatiegesprek bij DIBEC vond ik erg prettig. Daardoor wisten FORTEC en ik wat we aan elkaar hebben.”

Cecil is als onderzoekscoördinator verantwoordelijk voor de goede vertaling van de klantvraag. Hij zorgt er vervolgens voor dat zijn team weet wat de klant wenst en dat zij in het laboratorium of in het veld de desbetreffende metingen goed uitvoeren. Hierbij houden zij zich aan de meetprotocollen die er zijn vastgesteld. Op basis van de meetrapportage brengt Cecil advies uit aan de klant. Tevens zorgt Cecil voor de financiële afhandeling. Cecil: “Mijn werk is enorm afwisselend en dat maakt het zo leuk.  Ik heb vele projecten bij verschillende opdrachtgevers die door heel Nederland werkzaam zijn. Ik schakel tussen mijn team en de opdrachtgevers en houdt me bezig met zowel de inhoud, de advisering als het aansturen van mijn team. Geen enkele dag is hetzelfde.” “Het gaat ook goed met Cecil bij DIBEC. Dat vind ik erg belangrijk. Ik word er dan ook blij van als een klant tegen me zegt: “Joh, die meting en dat advies heeft het team goed geregeld.” aldus Jan.

FORTEC vindt het belangrijk dat de FORTEC-specialisten na het starten bij de opdrachtgever ook nog gevolgd worden. Daarom heeft FORTEC regelmatig contact met de FORTEC-specialist en met de opdrachtgever. “Ik heb gewoon prettig contact met jullie en het verloopt allemaal soepel.” vertelt Jan. Cecil: “Ik heb ook nog regelmatig contact met FORTEC en ze komen ook langs op het kantoor/laboratorium van DIBEC aan de Celsiusbaan te Nieuwegein.”

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.