Werk in uitvoering - Gebr. vd Donk

FORTEC detacheert Sjoerd Lammers als werkvoorbereider hoogbouw bij Gebroeders vd Donk. Hoofd werkvoorbereiding hoogbouw Ad de Brouwer, projectmanager Mark de Veer, en Sjoerd Lammers vertellen over het bedrijf en de werkzaamheden.

Gebr. van der Donk, dochteronderneming van Spie Nederland, is een allround technische dienstverlener in ondergrondse infrastructuren, zoals kabelnetwerken voor data-, telecommunicatie en kabeltelevisie, maar ook voor energie en water in de recreatiesector.

Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door het ontwerpen en opleveren van operationele glasvezelnetwerken inclusief de randapparatuur, maar ook het onderhoud aan deze netwerken.

In Eindhoven verzorgt Gebr. van der Donk in opdracht van Reggefiber de glasvezelaansluitingen voor de hoogbouw in het gebied van Blixembosch tot aan het station. Een project dat in 2015 afgerond moet zijn. Dit betekent drie- tot vierhonderd aansluitingen per week.

Mark de Veer: “We leveren kwaliteit door continuïteit en stabiliteit. Gebr. van der Donk werd door Reggefiber dan ook als betrouwbaarste partner onderscheiden. We bereiken dit door te werken vanaf projectlocaties, zodat we kort op het werk zitten en snel kunnen schakelen.“

“We zijn een jonge en dynamische organisatie, waarbij het sociale aspect zeer belangrijk is. Transparantie op de werkvloer is daarbij essentieel, we hebben niks te verbergen. Daarnaast investeren we in onze medewerkers door volop kansen en mogelijkheden te bieden. Iedereen binnen het bedrijf begint onderaan, bijvoorbeeld als werkvoorbereider of uitvoerder. Als iemand de ambitie heeft om door te groeien en het initiatief neemt, dan is er veel mogelijk.”, zegt Mark. “Ook bij het aannemen van nieuwe mensen kijken we in een breder perspectief, zo kunnen we van elkaar leren”.

Deze manier van werken sluit perfect aan bij de dienstverlening van FORTEC. FORTEC is al jaren een betrouwbaar partner op het gebied van ondergrondse infra. Om geschikte mensen te vinden is kennis van de markt essentieel. Zo weet FORTEC specialisten aan te bieden die goed aansluiten bij de wensen van de organisatie, ook als iemand niet direct binnen het profiel lijkt te passen. FORTEC-specialist Sjoerd studeerde af als architect, maar voelt zich goed thuis bij Gebr. van der Donk: “de werkzaamheden hier zijn bouwkundig gerelateerd en bieden mij de kans om veel bij te leren. In korte tijd werd mijn takenpakket op het gebied van werkvoorbereiding flink uitgebreid, waarbij ik steeds meer verantwoordelijkheden krijg”.


Wilt u meer informatie over de expertise van FORTEC op het gebied van ondergrondseinfratechniek, de samenwerking met de verscheidene partners of de dienstverlening van FORTEC, neem contact met ons op via telefoonnummer 040 2946886 of via 
info@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.