Werk in uitvoering - HOKA Verkeerstechniek

FORTEC detacheert René Hoogteijling als werkvoorbereider bij HOKA Verkeerstechniek. 
Vestigingsmanager Jan Paulissen en René Hoogteijling vertellen over HOKA Verkeerstechniek en hun ervaringen met Fortec.

HOKA, dochteronderneming van BAM Wegen, 
bedenkt, ontwerpt en installeert oplossingen om bij, met name, wegwerkzaamheden te zorgen voor veiligheid en een vlotte verkeersdoorstroming. Het gaat daarbij niet alleen om borden en hekken, maar ook om elektrisch materiaal als “pijlwagens”, informatie-wagens, werkvakverlichting, barriers in staal of beton, verkeerslichten en signalering boven de weg.

Jan Paulissen:  “Daarnaast zijn we innovatief bezig, denk bijvoorbeeld aan een systeem om gevaarlijk transport te detecteren, of Instant-Sign, waarbij bestaande borden niet meer afgeplakt worden met tape, maar vanaf de wegkant met laser.”

HOKA maakte de afgelopen jaren een enorme groei mee, tot wel 50% per jaar. Een van de nieuwe mede-werkers is René Hoogteijling.

“Als werkvoorbereider heb ik een grote variëteit in mijn werkzaamheden: werkbonnen maken, contacten leggen met klanten en overleggen, monsteurs aanspreken over planbewerkingen, mensen en materiaal inplannen, borden bestellen, aanvragen doen. Kortom het werk is altijd verschillend, elke dag is anders”, zegt René.

FORTEC heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de verkeerstechniek en is als onderaannemer vaak betrokken bij infrastructurele projecten. Bedrijven in deze branche weten daarom dat ze kunnen vertrouwen op de deskundigheid van FORTEC. De juiste kandidaat wordt geleverd. Vertrouwen in FORTEC en de kandidaat speelde een grote rol bij de werving van René bij HOKA. Jan Paulissen: “ Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen weten wat iemand kan, maar ook wat voor persoon het is. In ons werk is het noodzakelijk dat we elkaar kunnen vertrouwen. We krijgen altijd maar een kans, het moet goed zijn, anders gebeuren er ongelukken.”

HOKA deelt de mening van FORTEC dat personeel het kapitaal is van je bedrijf.  “Wij vinden het begeleiden van medewerkers belangrijk en werken constant aan de persoonlijke ontwikkeling. Het uitvoeren van de werkzaamheden is een ding, maar we moeten er ook voor zorgen dat het proces in stand gehouden wordt. Centrale thema´s zijn bij ons altijd: veiligheid, accuratesse en secuur zijn.”


Wilt u meer informatie over de expertise van FORTEC op het gebied van verkeerstechniek, de samenwerking met de verscheidene partners of de dienstverlening van FORTEC, neem contact met ons op via telefoonnummer 040 2946886 of via 
info@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.