Werk in uitvoering - Mobilis

FORTEC detacheert Kees Kraaiveld als kwaliteitsfunctionaris bij Mobilis in Capelle aan den IJssel. Kees Kraaiveld vertelt over zijn werkzaamheden bij Mobilis op de KAM-afdeling. Leidinggevende Marjolein van Beek is kwaliteitsmanager.

Als civiele bouwer biedt Mobilis vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid oplossingen voor vraagstukken op het gebied van infrastructuur, water en industrie. Hierbij staat centraal het aangaan van een duurzame en transparante relatie met opdrachtgevers en samenwerkende partijen.

TBI-onderneming Mobilis is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van projecten in de civiele bouw Een bedrijf met een rijke historie, dat midden in de hedendaagse bouwwereld staat.

Mobilis bouwt, van vraag naar oplossing. In dit proces brengt Mobilis zijn creativiteit in om vervolgens samen met de opdrachtgever te komen tot resultaat. Kernwoorden in het werk- en denkproces zijn efficiëntie en kostenbeheersing, waarbij het projectbelang altijd voorop staat. Uitgangspunten bij Mobilis zijn: proces,
samenwerken en innovatie/impuls, waarbij hoge kwaliteit een vereiste is voor continuïteit.

Kees Kraaiveld adviseert bij het opstellen van nieuw KAM-beleid, ontwikkelt mee aan een nieuw managementsysteem, 
ondersteunt projecten bij kwaliteitsvraagstukken, voert interne audits uit, maakt kwartaalrapportages; kortom Kees heeft een veelzijdig en afwisselend bestaan bij Mobilis. “Het werken bij Mobilis bevalt goed, het is een organisatie met een mooi karakter en een collegiale cultuur”, vertelt Kees, “De civiele techniek is nieuw voor mij, waar ik eerder al in de industrie actief was. Toch zijn er wel overeenkomsten te vinden in beide sectoren maar ook zeker verschillen, ik vind het interessant en belangrijk om op die manier mijn kennis te verbreden. De twee jaren voor mijn aanstelling bij Mobilis heb ik de wereld over gereisd en een maandje voor mijn terugkomst vanuit India al eens een keer gekeken op internet, zo kwam ik in aanraking met FORTEC.”

Om aan de waarborging van veiligheid en kwaliteit een bijdrage te kunnen leveren en opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn, is FORTEC gespecialiseerd in dit vakgebied. We kennen de markt door en door en weten de juiste expertise te leveren. 
Expertise die past binnen de waarden van de werkomgeving. Marjolein van Beek kan dit bevestigen:  “We zijn zeer tevreden over de inbreng van Kees Kraaiveld binnen onze organisatie”.


Wilt u meer informatie over de expertise van FORTEC op het gebied van kwaliteit, de samenwerking met de verscheidene partners of de dienstverlening van FORTEC, neem contact met ons op via telefoonnummer 040 2946886 of via
info@fortec.nl

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.