Werken als bodemadviseur bij FORTEC

FORTEC-specialist Raul Inguilan werkt al bijna vijf jaar met veel plezier bij FORTEC. Als bodemadviseur heeft hij bij verschillende opdrachtgevers projecten uitgevoerd: bij Omgevingsdienst Midden- en West Brabant, bij gemeente Tilburg en op dit moment werkt hij bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe.

Een veelzijdige rol

De functie bodemadviseur is een veelzijdige functie waarin ik nog steeds iedere dag nieuwe dingen leer” vertelt Raul. Samen met zijn collega’s van het bodemteam, geeft hij o.a. advies op het gebied van bouwen, besluit bodemkwaliteit en sloopmeldingen. Als bodemadviseur werk je voor meerdere klanten en ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen projecten. Zo adviseer je bedrijven, particulieren, gemeenten maar ook interne collega’s, vertelt Raul. “Elke situatie is anders en daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle huidige ontwikkelingen, maar ook de historie rondom zaken”. 

Blijven ontwikkelen

Raul is blij met zijn opdrachtgever, maar hij wil zich blijven ontwikkelen. Binnen de Omgevingsdienst Noord-Veluwe krijgt hij hier de ruimte voor. Bovendien zijn er binnen het huidige team collega’s met een bepaalde specialisatie die hij bij lopende zaken altijd kan raadplegen voor extra advies en waarmee hij kan sparren. Daarnaast krijgt hij bij FORTEC de gelegenheid om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen. Zo gaat hij begin maart een cursus volgen op het gebied van bodem- en de omgevingswet.

Toekomstplannen

Wat betreft FORTEC zit Raul goed op zijn plek. Met een vaste aanstelling en inhoudelijk interessante projecten is hij zeer tevreden. Hij wil zich blijven verdiepen op onderwerpen als bodem, bodemsaneringen en de omgevingswet die in 2021 wordt doorgevoerd. Hij is benieuwd hoe het in de toekomst gaat verlopen wanneer de taken vanuit de Provincies, bij de gemeenten en eventueel ook bij de Omgevingsdiensten terechtkomen.

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om, net als Raul, aan de slag te gaan als bodemadviseur bij een overheidsinstantie via FORTEC? Of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joyce Renting, recruiter VTH bij FORTEC via 06 254 04 240.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.