We zijn live!

Het is van belang om voortdurend bezig te zijn om verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen, systemen en processen te implementeren. Graag houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Lees meer algemeen

FORTEC is trotse sponsor van het korfbalteam Vessem dames 1

Onze collega Rena (projectmanager VTH) is vorig seizoen met haar korfbalteam Vessem 1, met in totaal 9 dames en hoofdtrainer Ben Verhagen, kampioen geworden in de 1e klasse. FORTEC is trotse sponsor van dit team.

Lees meer

FORTEC winter event

Het FORTEC winter event was een groot succes. FORTEC-specialisten en -relaties wisselden ervaringen en mooie successen uit en hebben geproost op een nieuw succesvol jaar.

Lees meer

Specialisten genieten van FORTEC-barbecue

Vele FORTEC-collega's waren eind vorige week naar Eindhoven gekomen voor de FORTEC-barbecue. Het werd een gezellige avond die vele uren langer duurde dan gepland. Commercieel manager Bart Christophe: "Ik ben ontzettend trots op onze gave club! Specialisten zochten elkaar op om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen, het eten was goed, de drank was goed en de sfeer was top".

FORTEC-specialist Olav ten Broek ontving een gouden strik vanwege zijn winnende inzending voor de wedstrijd voor een campagneplaat.

Lees meer

FORTEC-goodies voor FORTEC-specialisten

Bij FORTEC staat de specialist centraal! Deze weken ontvangen de FORTEC-specialisten uit handen van de projectmanagers daarom - als blijk van waardering - het FORTEC-goodiespakket.

Daarnaast staat op 13 juli de FORTEC-barbecue gepland, zodat we samen de zomer kunnen inluiden.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 40
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.