Het FORTEC Traineeship 2021 gaat van start!

De behoefte aan talentvolle medewerkers is altijd groot. Als organisatie moet je de juiste mensen binnen zien te halen, ze de gewenste ontwikkeling bieden én constant zorgen dat je relevant voor ze blijft. FORTEC start daarom op 1 oktober met het Traineeship voor recruiters en accountmanagers.

Lees meer

Lean-trainingen wederom met succes afgerond!

Recentelijk hebben we met een enthousiaste groep de Lean-training afgerond. Inmiddels was dit de derde keer dat deze training gegeven is en de reacties blijven positief! Tijdens de vijf trainingsavonden die volledig in het teken staan van Lean, specialiseren KVM- en VTH-specialisten zich tot echte Lean-specialisten. Wat houdt het in, hoe pas je het toe en hoe creëer je draagvlak in je eigen organisatie? Met deze vraagstukken zijn de deelnemers ook deze keer weer aan de slag gegaan.

Lees meer

FORTEC introduceert het 100-dagen gesprek voor specialisten

De eerste 100 dagen zijn cruciaal voor jou als nieuwe medewerker om de organisatie te leren kennen en je te settelen. Daarom hebben wij het 100-dagen gesprek geïntroduceerd bij FORTEC.

Lees meer

Fit én in beweging blijven? Ga de uitdaging met ons aan!

Bewegen is belangrijk. Niet alleen voor lichamelijke fitheid, maar zeker ook voor je mentale fitheid. 

Met deze 4 uitdagingen, dagen wij jou uit om in beweging te blijven!

Lees meer algemeen

10 tips om productief thuis te werken

Waarbij je normaal gesproken een dagje thuiswerken wellicht ervaart als een prettige afwisseling met kantoor, een dag waarop je ongestoord zaken af kan ronden en ontzettend productief bent, voelt dat nu waarschijnlijk anders.

Wij voorzien je van 10 handige tips om het thuiswerken zo prettig en productief mogelijk te maken!

Lees meer algemeen
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 10
  • pagina: 
  • 1
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.