FORTEC verwelkomt recruiter Renée Weber als recruiter bouw

Ik ben Renée en ik ben deze week gestart als recruiter bij team bouw. Ons team begeleidt specialisten naar de volgende stap in hun carrière. Daarnaast ondersteunen wij bouwkundige opdrachtgevers met het vinden van de juiste specialisten voor een project. Met veel enthousiasme ga ik in deze krappe arbeidsmarkt op zoek naar gedreven specialisten!

Lees meer bouw

Terugblik en vooruitblik; Teun Kaanders bezoekt gerealiseerd bouwproject van Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Afgelopen jaar stelden ruim 130 bouwprojecten hun bouwplaats open voor publiek. Vorig jaar bezocht FORTEC-projectmanager Teun Kaanders de Dag van de Bouw. Hij bezocht onder andere de bouwplaats waar Bouwers met Visie in de Bergsche Tuin in Eindhoven,waar ze een hotel aan het bouwen waren. 

Lees meer bouw

FORTEC bezoekt Brabant bouwt

FORTEC bezocht gisteren Brabant bouwt in het Beursgebouw Eindhoven. Dit evenement is een initiatief om ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Een uitgelezen kans om bedrijven en personen te ontmoeten en informatie te krijgen over innovaties in de bouw. Teun Kaanders bracht daarom een bezoek aan Brabant bouwt.

Lees meer bouw

FORTEC-specialisten leveren een bijdrage aan de energietransitie

FORTEC-specialisten zorgen dagelijks voor een betrouwbaar en veilig energienet. In diverse rollen zetten zij hun specialisme in bij Enexis.

Lees meer

Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 55
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.