Bouwkundig tekenaars Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen

Assetmanagement; het beheren van informatie, laat dat maar aan onze FORTEC-specialisten Cynthia Huizer Gros en Joost Fransen over. Zij beheren voor Royal HaskoningDHV de (werktuig)bouwkundige, elektrotechnische en civiele tekeningen van een grote productieomgeving. ‘’Wat mij dagelijks bezighoudt zijn aangeleverde wijzigingen aanpassen in de bestaande tekeningen, het opstellen van brandveiligheidsplannen, plattegronden opstellen voor gebouwen. Niet alleen van gebouwen, maar bijvoorbeeld ook van installaties en ondergrondse infra.” Aldus Cynthia.

Lees meer bouw

Profiteer als bouw-specialist van de hoge omzetgroei in de bouw

Afgelopen week bleek uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek dat de bouwsector in 2018 de sterkste omzetstijging heeft in zeker dertien jaar. Bij FORTEC merken we dat de sterke omzetgroei ervoor zorgt dat specialisten kiezen voor de werkgever die past bij hun ambities en wensen. Dit past bij de werkwijze die wij nastreven. 

Lees meer

FORTEC-specialist Ruurd Phillipson draagt steentje bij aan meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen

Afgelopen september tekende FORTEC-specialist Ruurd Phillipson zijn contract bij FORTEC. En in oktober mocht hij als senior werkvoorbereider starten aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer bouw

Waarom energieneutraal bouwen?

Energieneutraal bouwen komt snel dichterbij en de eerste organisaties zijn er zelfs al mee aan de slag gegaan. De herziene Europese Richtlijn energieprestatie gebouwen (2010/31/EU) van mei 2010 stelt dat alle nieuwe gebouwen uiterlijk 31 december 2020 bijna-energieneutraal gebouwd moeten worden. En voor nieuwe overheidsgebouwen geldt dat zelfs al twee jaar eerder.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Roy van Iersel is werkzaam als uitvoerder op twee grote uitdagende projecten

FORTEC-specialist Roy van Iersel is via FORTEC werkzaam bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten. Zo werkt hij aan het revitalisatie project ‘De Oliphant’ te Amsterdam en is hij uitvoerder voor ‘Mall of the Netherlands’, een groot winkelcentrum waar 230 winkels gevestigd worden.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 51
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.