FORTEC-specialist Ruurd Phillipson draagt steentje bij aan meest duurzame gebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen

Afgelopen september tekende FORTEC-specialist Ruurd Phillipson zijn contract bij FORTEC. En in oktober mocht hij als senior werkvoorbereider starten aan een groot nieuwbouwproject: de Faculteit Sociale Wetenschappen voor de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer bouw

Waarom energieneutraal bouwen?

Energieneutraal bouwen komt snel dichterbij en de eerste organisaties zijn er zelfs al mee aan de slag gegaan. De herziene Europese Richtlijn energieprestatie gebouwen (2010/31/EU) van mei 2010 stelt dat alle nieuwe gebouwen uiterlijk 31 december 2020 bijna-energieneutraal gebouwd moeten worden. En voor nieuwe overheidsgebouwen geldt dat zelfs al twee jaar eerder.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Roy van Iersel is werkzaam als uitvoerder op twee grote uitdagende projecten

Vorige week bracht Aschwin Ramaekers, Projectmanager Bouw, een bezoek aan FORTEC-specialist Roy van Iersel, op het revitalisatie project ‘De Oliphant’ te Amsterdam. Roy is via FORTEC werkzaam bij TGM als uitvoerder op 2 grote uitdagende projecten. Naast ‘de Oliphant’ is Roy uitvoerder voor ‘Mall of the Netherlands’, een groot winkelcentrum waar 230 winkels gevestigd worden.

Lees meer

“Binnen een strakke planning het project tot een goed einde brengen, daar haal ik energie uit!”

FORTEC-specialist Maikel Pluym is sinds enkele maanden werkzaam als projectvoorbereider bij Schuurmans afbouwsystemen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de werkvoorbereiding. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uittrekken en bestellen van materiaal, alsmede het coördineren en bijsturen van lopende projecten.

Lees meer bouw

“De klant echt tevreden maken, dat is wat ik wil!” aldus FORTEC-specialist Roy Kessels

FORTEC-specialist Roy Kessels is sinds 8 januari werkzaam als werkvoorbereider vastgoedservice bij FORTEC. In die hoedanigheid is hij bij bouwbedrijf Schroen verantwoordelijk voor het opnemen van werk, het maken van calculaties, de werkvoorbereiding en het aansturen van medewerkers. Een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 49
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.