Projectmanagers bouw, Aschwin Ramaekers en Teun Kaanders, bezoeken het Bouwplatform bij RKC Waalwijk

De bouwsector is weer booming! Tijden van materiaalschaarste, levertijden en personeelstekort zijn weer de orde van de dag. Die ontwikkeling merken we ook bij FORTEC. Aschwin Ramaekers: “Door deel te nemen aan events zoals deze, laat FORTEC zien méér dan alleen een partner te zijn bij het oplossen van vraagstukken. We hebben ook aandacht voor de thema’s die spelen bij onze partners.”

Lees meer bouw

FORTEC verwelkomt Teun Kaanders als projectmanager bouw

Onlangs startte Teun Kaanders als projectmanager bouw bij FORTEC. In deze rol gaat Teun zich samen met recruiter Monique Polman richten op de werving van bouwkundigen. Teun richt zich de komende tijd met name op specialisten die de overstap naar een ander bedrijf of andere functie willen maken.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Tony van de Wetering zet specialisme in om faalkosten zoveel mogelijk te beperken

FORTEC-specialist Tony van de Wetering heeft een gecombineerde functie van werkvoorbereiding en projectmanagement. Zijn specialisme draagt bij aan het optimaliseren van processen en mogelijke faalkosten zoveel mogelijk beperken.

Lees meer bouw

FORTEC-specialist Riëtta Veldhuis viert vijfjarig jubileum bij FORTEC bouw

FORTEC feliciteert Riëtta Veldhuis met het vijfjarig jubileum als FORTEC-specialist. Riëtta is als information manager verantwoordelijk voor het beheren, coördineren en verwerken van werktuigbouwkundige en HVAC- tekeningen bij RoyalHaskoningDHV. FORTEC en RoyalHaskoningDHV hebben haar daarom in de bloemetjes gezet.

Lees meer

FORTEC-specialist Ezmarai leidt grootschalige verbouwing van maar liefst 5000 m2

Aschwin Ramaekers, projectmanager bouw, bracht onlangs een bezoek aan FORTEC-specialist Ezmarai Ghazi. Ezmarai is projectleider van een bouwproject op de High Tech Campus in Eindhoven. Hij leidt een grootschalige verbouwing van een researchcenter van maar liefst 5000 m2. Hierbij wordt de gehele binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd, heringedeeld en gemoderniseerd, waarbij specifiek oude elementen van het gebouw behouden blijven voor de ‘industrial look’. 

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 40