FORTEC-specialist Jurriaan Honing, van timmerman tot werkvoorbereider

Sinds 5 maart is Jurriaan Honing werkzaam bij FORTEC als junior werkvoorbereider. In deze functie is hij bij aannemersbedrijf Jan Oosterhout verantwoordelijk voor het maken van tekeningen, controleren van begrotingen, uitrekenen van hoeveelheden, bestellen van het materiaal en het maken van planningen en werkschema’s.

Lees meer bouw

Klimaatakkoord 2020-2050: grondige renovatie noodzakelijk

In het Klimaatakkoord heeft Nederland duidelijke afspraken gemaakt: in 2050 moet de gebouwde omgeving klimaatneutraal zijn. Om die ambitie te kunnen waarmaken moeten er jaarlijks 200.000 woningen en 14.000 kantoorgebouwen onder handen worden genomen.

Lees meer bouw

FORTEC-projectmanagers bezoeken bouwprojecten tijdens de Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw heeft afgelopen zaterdag ruim 71.000 bezoekers getrokken. Ruim 130 bouwplaatsen waren geopend voor publiek. FORTEC-projectmanagers Aschwin Ramaekers en Teun Kaanders bezochten ook diverse bouwplaatsen.

Lees meer

"Iedere oplevering van een bouwproject is een feestmomentje!" Aldus FORTEC-specialst Theo Wijen

Wat is er nu leuker dan de officiële oplevering van bouwprojecten die jij gecoördineerd hebt? Voor FORTEC-specialist Theo Wijen is iedere oplevering een feestmomentje. “Ik probeer bij iedere oplevering een kijkje te nemen. Het geeft altijd een goed gevoel als een woning tijdig en binnen het gestelde budget en naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de opdrachtgevers!”

Lees meer bouw

Projectmanagers bouw, Aschwin Ramaekers en Teun Kaanders, bezoeken het Bouwplatform bij RKC Waalwijk

De bouwsector is weer booming! Tijden van materiaalschaarste, levertijden en personeelstekort zijn weer de orde van de dag. Die ontwikkeling merken we ook bij FORTEC. Aschwin Ramaekers: “Door deel te nemen aan events zoals deze, laat FORTEC zien méér dan alleen een partner te zijn bij het oplossen van vraagstukken. We hebben ook aandacht voor de thema’s die spelen bij onze partners.”

Lees meer bouw
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 44
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten