Niek Voorjans vast in dienst bij FORTEC infra

FORTEC-specialist Niek Voorjans tekent als medewerker engineering een vast contract bij FORTEC. Projectmanager infra Peter Matheij zocht Niek op met het contract én een fles champagne.

Lees meer Infra

Waterschapsbedrijf Limburg laat gebruikers dichtbij komen

FORTEC-specialist Cherie Crins-Rijk is dagelijks bij het Waterschapsbedrijf Limburg aan de slag om te zorgen dat de bestuursvoorzitter en de directievoorzitter goed hun werk kunnen uitvoeren. Tijdens de open dag van Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg was ze aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Lees meer

Ontwikkel jezelf tot ervaren tekenaar

FORTEC breidt graag zijn team uit met enthousiaste hbo-starters in de functie van tekenaar. Binnen ons team hebben we ruimte voor 6 enthousiaste starters die zichzelf willen ontwikkelen tot ervaren tekenaars. FORTEC-collega Marlon Steiner ging jou 2 jaar geleden voor. Hij startte op een project bij de netbeheerder van Zuid Nederland. Wil jij net als Marlon je ontwikkelen tot een ervaren tekenaar, met uitzicht op een vast contract? 

Lees meer Infra

FORTEC-specialist werkt mee aan voorkomen wateroverlast gemeente Deurne

De nieuwsberichten van vorig jaar liegen er niet om. In gemeente Deurne en omstreken hebben vele inwoners last van wateroverlast bij zware buien. De eerste maatregelen zijn getroffen, maar daarmee zijn nog niet alle problemen verholpen. Tijd voor verdere acties! 

Gemeente Deurne benaderde FORTEC om op zoek te gaan naar een interim projectleider infra. Voor dit project is FORTEC-specialist Wim Roijackers benoemd. Wim voert binnen zijn project verschillende deelprojecten uit, waaronder de voorbereidingen van de reconstructie van de Hagelkruisweg in Deurne. 

Lees meer Infra

"FORTEC heeft mij met deze baan de juiste richting op geholpen", aldus Levi van der Heijden

Als profvoetballer beoefen je topsport. Een van de belangrijkste eigenschappen die je dan moet hebben is doorzettingsvermogen en een winnaars mentaliteit. Dat weet Levi als geen ander, als ex-profvoetballer bij FC Eindhoven. Inmiddels heeft hij deze eigenschappen ingezet op een andere plek, namelijk de bouw van een glasvezelnetwerk, waar hij als projectleider een uitdagende baan heeft. 

Lees meer Infra
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 28