FORTEC-specialist Daniël van Ginneken in het zonnetje gezet

Daniël van Ginneken is sinds 2013 werkzaam voor FORTEC als tekenaar en sinds dit jaar mag hij zich officieel medewerker engineering noemen. Parallel aan deze promotie is Daniël in samenspraak met FORTEC begonnen met de opleiding energietechniek. 

Lees meer Infra

FORTEC-specialist Wim Roijackers pakt waterproblematiek gemeente Deurne aan

De nieuwsberichten, foto’s en filmpjes in gemeente Deurne liegen er niet om. ‘Deurne getroffen door noodweer: straten blank’ – ‘Wateroverlast en bomen omver in Deurne na forse regenbui’ – ‘Deurne opnieuw getroffen door wateroverlast: straten blank, rioolputten overstromen’. Zomaar een greep uit de berichten die in 2016 en 2017 naar buiten kwamen.

Zelfs na al getroffen maatregelen, bleven de straten blank. Een mooie uitdaging voor FORTEC-specialist Wim Roijackers, die als projectleider infra bij gemeente Deurne de waterproblematiek mee aanpakt.

Lees meer Infra

Niek Voorjans vast in dienst bij FORTEC infra

FORTEC-specialist Niek Voorjans tekent als medewerker engineering een vast contract bij FORTEC. Projectmanager infra Peter Matheij zocht Niek op met het contract én een fles champagne.

Lees meer Infra

Waterschapsbedrijf Limburg laat gebruikers dichtbij komen

FORTEC-specialist Cherie Crins-Rijk is dagelijks bij het Waterschapsbedrijf Limburg aan de slag om te zorgen dat de bestuursvoorzitter en de directievoorzitter goed hun werk kunnen uitvoeren. Tijdens de open dag van Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg was ze aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Lees meer

Ontwikkel jezelf tot ervaren tekenaar

FORTEC breidt graag zijn team uit met enthousiaste hbo-starters in de functie van tekenaar. Binnen ons team hebben we ruimte voor 6 enthousiaste starters die zichzelf willen ontwikkelen tot ervaren tekenaars. FORTEC-collega Marlon Steiner ging jou 2 jaar geleden voor. Hij startte op een project bij de netbeheerder van Zuid Nederland. Wil jij net als Marlon je ontwikkelen tot een ervaren tekenaar, met uitzicht op een vast contract? 

Lees meer Infra
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 30
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.