Deadline transitie naar nieuwe managementsysteem-normen ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 in zicht

In september 2015 zijn de nieuwe ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 uitgegeven. Deze nieuwe normen moeten een impuls geven aan bijdetijds kwaliteits- en milieumanagement. Hierbij is een overgangsperiode van drie jaar aangehouden waarbinnen bedrijven de mogelijkheid krijgen om de transitie naar de nieuwe norm in gang te zetten.

Lees meer

Blik op de toekomst bij Young NVVK bijeenkomst

KVM-projectmanagers Leroy Kluijtmans en Erik Veldman bezochten donderdag de Young NVVK bijeenkomst bij de BAM. Mede door het bezoeken van deze informatieve en interactieve bijeenkomsten vergaren onze projectmanagers nieuwe vakinhoudelijke kennis en blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.    

Lees meer KVM

Mogelijk onveilige werksituatie Goedheiligman

Is uw valbeveiliging al gekeurd?
Of is het wellicht toe aan een opknapbeurt?
En ben je niet helemaal zeker hoe je dat doet,
Een FORTEC-specialist weet wel hoe het moet....

Lees meer

FORTEC KVM verwelkomt SHEQ engineer Roos Zijlstra

Onlangs startte FORTEC-specialist Roos Zijlstra bij FORTEC, ter uitbreiding van het KVM-team. Als SHEQ engineer volgt Roos momenteel de opleiding MVK waarmee ze haar inhoudelijke specialisme verder kan ontwikkelen. 

Lees meer KVM

John Lemmens zet veilige werkomgeving centraal

FORTEC-specialist John Lemmens is voor FORTEC actief als EHS-coördinator. “Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik te maken met een grote afwisseling is in de productieomgeving, machineveiligheid, explosieveiligheid en omgaan met gevaarlijke stoffen. Kortom als veiligheidskundige kan ik hier echt mijn hart ophalen.” John voert zijn activiteiten uit bij CoorsTek, een bedrijf waar veel technologische ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe producten tot stand komen en specifieke technologieën, zoals membraan, een grote rol spelen.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 49