FORTEC-specialist Bernard van de Brink zet veiligheidsbeleid opnieuw op de kaart

FORTEC-specialist Bernard van de Brink is als KAM-coördinator werkzaam bij bouwmaatschappij Ufkes, onderdeel van VolkerWessels. Ufkes houdt zich voornamelijk bezig met verschillende woningbouwprojecten in de particuliere woningmarkt. Bernard: “Ik heb de overstap gemaakt naar FORTEC en Ufkes omdat ik meer dynamiek wenste in mijn functie en weer wil leren. Dit kan in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen.”

Lees meer

FORTEC feliciteert Hegeman met het behalen van de Veiligheidsladder trede 3!

Hegeman, een landelijke opererende aannemer die zich richt op bouw- en infraprojecten, heeft zich gecertificeerd voor trede 3 op de veiligheidsladder. FORTEC-specialist Coby Ufkes is QHSE-adviseur heeft afgelopen tijd de organisatie in kaart gebracht en samen met alle mensen binnen Hegeman de nodige stappen genomen om de certificering te realiseren.

Lees meer

Week van de RI&E bij FORTEC

Van 17 tot 21 juni het de week van de RI&E, risico-inventarisatie en -evaluatie. De RI&E helpt op een gestructureerde manier risico’s op de werkvloer in kaart te brengen en maatregelen te nemen. Ofwel, veilig en gezond werken. 

Onze KVM-specialisten zorgen dagelijks voor een zo veilig mogelijke werkomgeving. Deze week staan FORTEC én onze specialisten extra stil bij de meerwaarde van de RI&E. Één van onze specialisten, Coby Ufkes, deelt haar visie over de RI&E. 

Lees meer

FORTEC-specialist Jeroen de Ruiter implementeert veiligheidsladder

In januari 2019 is FORTEC specialist Jeroen de Ruiter, KAM-coördinator, begonnen met de implementatie van de veiligheidsladder bij Strukton Civiel Regio West. Om veiligheid dieper te verankeren in de organisatie is de wens uitgesproken om het bedrijf te certificeren op de veiligheidsladder trede 3. 

Lees meer

KAM-discussie: structurele gedragsverandering op het gebied van veiligheid

Hoe kan een organisatie gedragsverandering op het gebied van veiligheid structureel bewerkstelligen? Veiligheid wordt een steeds belangrijker item op de agenda, dit is dan ook een vraagstuk waar menig organisaties mee worstelt. Maar op welke manier zorg je nu dat alle medewerkers bewust omgaan met veiligheid? Als recruiter staat Shereen van den Bogaard dagelijks in contact met onze KVM-specialisten. Ook zij geven aan dat veiligheid een veelbesproken en belangrijk onderwerp is in het werkveld.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 85
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.