KAM-discussie stelling 2: KAM-cultuur

Thema 2 uit de KAM-discussie: hoe zorg je ervoor dat KAM onderdeel wordt van de bedrijfscultuur? Lees hier de resultaten van discussie.

Lees meer

Op bezoek op de 2e Maasvlakte bij FORTEC-specialist Roos Zijlstra

Erik Veldman, projectmanager KVM, bezocht FORTEC-specialist Roos Zijlstra, die is ingezet bij Boskalis Nederland als SHEQ-Engineer op de 2e Maasvlakte.

Lees meer

FORTEC-specialist Karen Kamp zorgt voor veiligheid op de werkvloer

FORTEC-specialist Karen Kamp wordt als KAM-coördinator ingezet bij KWS Roosendaal/Sas van Gent, Aquavia in Sas van Gent en M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel. Gezamenlijk realiseren deze drie bedrijven projecten in de wegenbouw en waterwerk, met name in de omgeving Zeeland en West-Brabant. Van kleinschalige lokale tot omvangrijke complexe multidisciplinaire projecten. Karen is verantwoordelijk voor duidelijke richtlijnen en regels op het gebied van veiligheid en gezondheid (Kwaliteit Arbo en Milieu) op het werk.

Lees meer KVM

KAM-discussie stelling 1: KAM-beleid

Op uitnodiging van FORTEC discussieerden KAM-managers uit diverse branches over actuele zaken op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Er kwamen vier thema's aan bod. We belichten telkens de resultaten van één thema uit de discussie. Deze keer: Organisaties die samenwerken in een groot project hebben vaak een eigen KAM-beleid. Is het mogelijk om gezamenlijk op te trekken en zo ja: hoe?

Lees meer

KAM-managers discussiëren in het FORTEC-café

Gisteren discussieerden KAM-managers van verschillende bedrijven en uit verschillende branches over diverse thema's op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 60
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten