FORTEC-specialisten binnen 1 maand gecertificeerd LEAN-specialisten

Persoonlijke ontwikkeling staat bij FORTEC centraal. Onze specialisten willen we daarom de mogelijkheid geven om deel te nemen aan trainingen die actueel zijn binnen hun vakgebied. Het LEAN-opleidingstraject hebben wij voor onze KVM-specialisten georganiseerd. Binnen één maand zijn zij Lean-specialist geworden. Dankzij het behalen van hun Yellow Belt certificaat zijn zij in staat om problemen tot in de kern aan te pakken door het vinden van de hoofdoorzaak en deze weg te nemen.

Lees meer KVM

Bouw nieuwe pier en terminal op Schiphol veilig dankzij FORTEC-specialist Lars Goes

Als je onlangs op Schiphol bent geweest is je ongetwijfeld opgevallen dat er veel verandert. Vlakbij de ingang van de terminals is men bezig wegen te verleggen en de ondergrond klaar te maken voor de opbouw van een nieuwe terminal. FORTEC-specialist Lars Goes is hier dagelijks verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

Lees meer KVM

De ontwikkelingen binnen KAM – 9 onmisbare thema’s

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen van KVM, VTH, infra of bouw bezoeken onze projectmanagers regelmatig vakinhoudelijke events. KVM projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens brachten daarom een bezoek aan de KAM infra dag van Bouwend Nederland. 

Lees meer

Nieuwe Sluis Terneuzen, het vervolg van FORTEC-specialist Kenny Dumont

Begin 2018 vertelde FORTEC-specialist Kenny Dumont over het bijzondere project Nieuwe Sluis Terneuzen. Kenny is inmiddels 1,5 jaar in dienst bij FORTEC. “Gezien de complexiteit en grootte van dit project was de keuze voor BAM infra snel gemaakt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, het is een geweldig project en ik maak daarnaast deel uit van FORTEC, een professionele en gezellige club.”

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Lars Kerkhoff kiest bewust voor een veelzijdig KAM-project

“Na mijn studie direct ervaring opdoen en blijven leren”, dat zijn de vereisten die FORTEC-specialist Lars Kerkhoff had voordat hij startte met zijn eerste project. Hij koos bewust voor een veelzijdig project bij FORTEC en startte als KAM-medewerker veiligheid bij Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw (binnenkort Strukton Civiel Zuid). Lars zijn specialisme zet hij in ter ondersteuning van de medewerkers die buiten werken. Zo treedt hij op als vraagbaak en verzorgt werkplekinspecties. Voor vragen, controle en advies over de V&G-plannen kunnen de medewerkers ook terecht bij Lars.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 72
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.