Nieuwe Sluis Terneuzen, het vervolg van FORTEC-specialist Kenny Dumont

Begin 2018 vertelde FORTEC-specialist Kenny Dumont over het bijzondere project Nieuwe Sluis Terneuzen. Kenny is inmiddels 1,5 jaar in dienst bij FORTEC. “Gezien de complexiteit en grootte van dit project was de keuze voor BAM infra snel gemaakt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, het is een geweldig project en ik maak daarnaast deel uit van FORTEC, een professionele en gezellige club.”

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Lars Kerkhoff kiest bewust voor een veelzijdig KAM-project

“Na mijn studie direct ervaring opdoen en blijven leren”, dat zijn de vereisten die FORTEC-specialist Lars Kerkhoff had voordat hij startte met zijn eerste project. Hij koos bewust voor een veelzijdig project bij FORTEC en startte als KAM-medewerker veiligheid bij Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw (binnenkort Strukton Civiel Zuid). Lars zijn specialisme zet hij in ter ondersteuning van de medewerkers die buiten werken. Zo treedt hij op als vraagbaak en verzorgt werkplekinspecties. Voor vragen, controle en advies over de V&G-plannen kunnen de medewerkers ook terecht bij Lars.

Lees meer KVM

HSE-coördinator Jos van Kuijck ondersteunt KAM-afdelingen op verschillende projecten

FORTEC KVM biedt oplossingen bij vraagstukken binnen het vakgebied kwaliteit, veiligheid en milieu, door de inzet van specialisten. FORTEC-specialist Jos van Kuijck is HSE-coördinator en ondersteunt de KAM-afdeling op verschillende projecten. “Hoofdzakelijk het project Blankenburgverbinding en ook de Rijnlandroute en de nieuwe sluis in Terneuzen vallen onder mijn werkterrein.”

Lees meer KVM

FORTEC-specialisten verhogen het veiligheidsbewustzijn

Onlangs zijn twee specialisten bij FORTEC gestart om een tweetal aannemers te ondersteunen bij het proces om hoger in de veiligheidsprestatieladder te komen. De veiligheidsprestatieladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten tot gevolg. De veiligheidsladder verdeelt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag over 5 laddertreden. Hoe meer verantwoordelijkheid, reflectie en investeringen in veiligheid hoe hoger de score. Voor FORTEC-KVM-specialisten een veel gebruikte tool, om veiliger te werken en bewustzijn te creëren, zowel op de werkvloer als bij het management.

Lees meer KVM

Vergroting opslagruimte voor warmte-producerend hoogradioactief afval

Nicole van Leeuwaarden, recruiter KVM bij FORTEC, bezoekt regelmatig FORTEC-specialisten op projectlocaties. Afgelopen week ging zij het gesprek aan met FORTEC-specialist Henk de Koning. Henk is veiligheidskundige en voert een uitdagend project uit bij BAM. 

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 69
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten