Op bezoek bij.. Gerrit Lacroix!

Specialisten bij FORTEC hebben allemaal mooie, en vaak ook bijzondere projecten. Dat geeft ons iedere keer weer een grote glimlach op ons gezicht. Deze keer gaan we op bezoek bij Gerrit Lacroix, veiligheidskundige bouw bij Jan Snel.

Lees meer KVM

RI&E en SCL – hoe versterken zij elkaar?

Door toepassing van de SCL kan het hoofdstuk veiligheidscultuur en gedrag in de RIE eenvoudig worden doorlopen en kunnen de punten die aandacht behoeven worden opgenomen in het plan van aanpak. Opvolging van het plan van aanpak versterkt op deze manier de SCL.

Lees meer

Van coronaprotocol naar RI&E

De overheid heeft de maatregelen aangescherpt om het coronavirus onder controle te krijgen. Ook bedrijven gaan hun coronaprotocol weer strenger naleven. Voor ons is dit een goede aanleiding om, wederom, kritisch te kijken naar het coronaprotocol en het updaten van de RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie).

Lees meer

Heeft jouw bedrijf een RI&E én is deze up-to-date?

Jij wilt dat medewerkers gezond en veilig kunnen werken. Dit is goed voor het welzijn van je medewerkers, de organisatiedoelstellingen en -continuïteit. Maar wist je dat elk bedrijf met personeel vanuit de Arbowet verplicht is tot het uitvoeren van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)?

Lees meer

Passie voor MVO

Steeds meer bedrijven zien de waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als een kans. 

Ligt jouw passie ook binnen MVO en wil jij de unieke kans grijpen om dit verder uit te rollen in een organisatie in de civiele techniek?

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 29
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.