FORTEC aanwezig op het NVVK Veiligheidscongres

Eens in de twee jaar organiseert de NVVK een groots veiligheidscongres. Dit jaar vindt het congres plaats op 13 en 14 maart 2019, met als centraal thema ‘2025 Wat ga ik anders doen?’. Team FORTEC KVM is aanwezig om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen. Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens zijn aanwezig op woensdag 13 maart. Zien zij jou daar?

Lees meer

FORTEC organiseert KAM-discussie voor KAM-managers

Speciaal voor onze opdrachtgevers organiseren wij op 10 april een KAM-discussie speciaal voor KAM-managers. Het centrale thema van deze avond is: het structureel borgen van gedragsveranderingen op het gebied van veiligheid. We hebben naar aanleiding van input van verschillende hoeken de volgende sub-thema’s geselecteerd waar we gedurende de avond over gaan discussiëren met elkaar.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist Coby Ufkes gaat voor hogere trede(n) op de veiligheids-prestatieladder

FORTEC-specialisten die actief zijn in het vakgebied KVM, kwaliteit, veiligheid en milieu, ondersteunen organisaties om hoger in de veiligheidsprestatieladder te komen. Coby Ufkes is QHSE-adviseur en op dit moment voert zij een project uit bij Hegeman, een landelijke opererende aannemer die zich richt op bouw- en infraprojecten. Haar missie is om bij Hegeman een proactieve veiligheidscultuur op te zetten. 

Lees meer

"Mijn vak als veiligheidskundige blijft een uitdaging. Het is continu leren en verbeteren", aldus FORTEC-specialist Tjark van den Brink

Ruim 2,5 jaar geleden startte Tjark van den Brink als veiligheidskundige bij FORTEC. Dagelijks staat hij bij BAM FM voor de uitdaging de resultaten van de organisatie te verbeteren. Tjark dient als vraagbaak voor medewerkers als het gaat om veiligheid-gerelateerde vragen en biedt hiervoor oplossingen. Tjark is het perfecte voorbeeld van een FORTEC-specialist die zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. 

Lees meer

“Samen zorgen dat iedereen dagelijks veilig naar huis gaat, dat is waar ik voor ga”, aldus FORTEC-specialist Gurbe Hoekstra.

Gurbe Hoekstra ziet als KAM-coördinator toe op de veiligheid van medewerkers. “Mijn taken zijn er op gericht om het projectteam te ondersteunen met kennis en ervaring. Ik herken en inventariseer risico’s en initieer noodzakelijke maatregelen. In de praktijk betekent dit dat ik me onder andere bezig houd met het beoordelen van werkplannen, het uitvoeren van werkplekobservaties, implementeren van maatregelen en het coachen van medewerkers. Daarnaast besteed ik aandacht aan safety awareness. Pas als we ons bewust zijn van ons gedrag kunnen en hebben we de mogelijkheid om te veranderen.” Aldus Gurbe.

Lees meer KVM
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 77
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.