KAM-discussie: structurele gedragsverandering op het gebied van veiligheid

Hoe kan een organisatie gedragsverandering op het gebied van veiligheid structureel bewerkstelligen? Veiligheid wordt een steeds belangrijker item op de agenda, dit is dan ook een vraagstuk waar menig organisaties mee worstelt. Maar op welke manier zorg je nu dat alle medewerkers bewust omgaan met veiligheid? Als recruiter staat Shereen van den Bogaard dagelijks in contact met onze KVM-specialisten. Ook zij geven aan dat veiligheid een veelbesproken en belangrijk onderwerp is in het werkveld.

Lees meer KVM

Vergroten van veiligheidsbewustzijn binnen regio west mede in handen van FORTEC-specialist Rutger van Gemerden

Bodemwerkzaamheden vragen om een veilige aanpak, veiligheid moet daarom continu centraal staan. Een mooie uitdaging om dit te realiseren voor FORTEC-specialist Rutger van Gemerden, werkzaam als KAM-coördinator bij BAM Infra Energie & Water.

Lees meer KVM

FORTEC-specialist John Jansen zet veiligheid centraal als Health & Safety coördinator

In augustus 2018 maakten wij kennis met John Jansen. Hij startte bij FORTEC als projectmanager Kwaliteit Veiligheid en Milieu met ons IMPACT-programma. “Binnen het team en FORTEC had ik het heel erg naar mijn zin. Iedere keer als ik met opdrachtgevers of specialisten de veiligheidskundige inhoud verder in ging, ging mijn hart sneller kloppen.” Na enige tijd is John daarom als veiligheidskundige aan de slag gegaan en wij zijn trots dat hij dit bij FORTEC doet!

Lees meer

Nieuwe veiligheidsrisico’s, opvattingen en oplossingen

Team FORTEC KVM was op 13 maart aanwezig bij het NVVK veiligheidscongres. Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens hebben zich deze dag laten inspireren door het bijwonen van vakinhoudelijke sessies. Door samen met opdrachtgevers en specialisten te denken, dromen en doen hebben zij weer nieuwe vakinhoudelijke kennis opgedaan. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid? Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens delen graag de ervaringen van deze dag.

Lees meer

FORTEC aanwezig op het NVVK Veiligheidscongres

Eens in de twee jaar organiseert de NVVK een groots veiligheidscongres. Dit jaar vindt het congres plaats op 13 en 14 maart 2019, met als centraal thema ‘2025 Wat ga ik anders doen?’. Team FORTEC KVM is aanwezig om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen. Projectmanagers Erik Veldman en Rob Schepens zijn aanwezig op woensdag 13 maart. Zien zij jou daar?

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 81
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.