John Lemmens zet veilige werkomgeving centraal

Door: FORTEC | 16 november 2017 | KVM

FORTEC-specialist John Lemmens is voor FORTEC actief als EHS-coördinator. “Tijdens mijn werkzaamheden krijg ik te maken met een grote afwisseling is in de productieomgeving, machineveiligheid, explosieveiligheid en omgaan met gevaarlijke stoffen. Kortom als veiligheidskundige kan ik hier echt mijn hart ophalen.” John voert zijn activiteiten uit bij CoorsTek, een bedrijf waar veel technologische ontwikkelingen plaatsvinden, nieuwe producten tot stand komen en specifieke technologieën, zoals membraan, een grote rol spelen.

Lees meer KVM

Van uitvoering naar ontwerpfase

Door: FORTEC | 09 november 2017

Robbin Hermus is KAM-coördinator bij FORTEC. Hij geeft advies aan BAM infraconsult, het ingenieursbureau van BAM infra Nederland, over kwaliteit, arbo en milieu, met als zwaartepunt de arbo-kant.

Lees meer

Succesvolle advisering op het gebied van veiligheid

Door: FORTEC | 15 september 2017 | KVM

Onze FORTEC-specialisten zijn werkzaam in uiteenlopende branches en locaties. Als projectmanagers vinden we het belangrijk om betrokken te zijn en te blijven bij de werkzaamheden van onze specialisten gedurende het project dat wordt uitgevoerd. We bezoeken hen dan ook regelmatig op de diverse projectlocaties. Onlangs trok Willeke Broekman, projectmanager KVM, de veiligheidsschoenen aan om zelf te ervaren hoe een werkdag van een HSE-manager verloopt.

Lees meer KVM

Wij boffen maar met onze HVK'er Monique

Door: FORTEC | 27 juli 2017

HVK'er en FORTEC-specialist Monique Hautvast neemt tussen twee projecten in de rol van recruiter KVM waar en ondersteunt daarmee het binden van nieuwe collega-veiligheidskundigen aan het KVM-team.

Lees meer

Implementatie ISO 45001 organisaties binnenkort van start

Door: FORTEC | 20 juli 2017

Dat de OHSAS 18001-norm wordt vervangen door de ISO 45001 wist je al. Sinds 2013 zijn de ontwikkelingen hiervan in volle gang en naar verwachting zal de implementatie hiervan eind 2017 afgerond zijn. Medio 2018 zal de start gemaakt kunnen worden door organisaties waarbij zij drie jaar de tijd hebben voor de implementatie hiervan.

Lees meer
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 45