VTH opleidingsplan op maat van start!

De kogel is door de kerk, het startschot is gegeven… kortom we zijn live! De eerste FORTEC-specialist is gestart met het opleidingsplan op maat. Want deskundig zijn, worden en blijven… dat wil toch iedereen?! 

Lees meer

UPDATE WKB: START AMBASSADEURSNETWERKEN KWALITEITSBORGING (ANWKB)

De laatste berichten over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) geven aan dat de voorhangprocedure in het tweede kwartaal van dit jaar wordt afgerond. Toch zijn er ontwikkelingen te melden, namelijk de start van: Ambassadeursnetwerken Kwaliteits borging (ANWkb). Lees er hier meer over. 

Lees meer VTH

FORTEC NEEMT JE MEE IN DE WKB ONWIKKELINGEN

Alle hoogtepunten van het webinar ‘Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen’

Lees meer VTH

Recruiter bij FORTEC – Continu in beweging en ontwikkeling!

Tijdens zijn sollicitatiegesprek werd al vrij snel duidelijk waar de ambities van Alex van Hout (recruiter FORTEC) lagen; specialist worden binnen zijn vakgebied zodat hij organisaties kan adviseren over de invulling van capaciteitsvraagstukken. Alex neemt je mee in zijn ervaring als recruiter en hoe hij zijn ambities waar heeft gemaakt.

Lees meer

Ontwikkelen als FORTEC-specialist

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? En wil jij een werkgever die jouw ontwikkeling stimuleert en jou aan de best passende functie koppelt? Hier lees je hoe wij dit doen.

Lees meer VTH
zichtbaar: 1 t/m 5 van de 28
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.