%|%%|%

Ruimtelijke ontwikkeling

Het gaat goed met de economie, ruimtes worden (opnieuw) ingevuld en ontwikkeld, er wordt verbouwd en volop gebouwd. Daarom biedt FORTEC oplossingen bij vraagstukken binnen ruimtelijke ontwikkeling door de inzet van ervaren specialisten. Team ruimtelijke ontwikkeling (RO) zorgt ervoor dat FORTEC meegroeit met de markt en inspeelt op de vraag.

Team ruimtelijke ontwikkeling
Vanwege de groei van RO vraagstukken willen wij nog meer specialisten aan ons binden die alles weten van landschapsarchitectuur, planologie en/of stedenbouwkunde. Van projectleiders en beleidsmedewerkers tot adviseurs. Enthousiaste collega's die team RO ondersteunen met het organiseren van vakinhoudelijke bijeenkomsten, en zijn of haar expertise willen delen met collega’s. Oftewel, specialisten die het vakgebied RO verder op de kaart willen zetten!

Jij bent verantwoordelijk voor projecten waarbij het creëren van een omgeving waarin mensen prettig wonen, werken, recreëren en zich makkelijk transporteren centraal staat.  

Jouw carrière als specialist RO
Zoek jij een plek waar jouw wensen, behoeften en ambities de ruimte krijgen? Bij FORTEC sta jij als specialist centraal! We kijken tijdens een eerste gesprek naar jouw wensen, behoefte en ambities. Samen tekenen we jouw carrière pad uit, zetten we jouw stip op de horizon en bepalen samen hoe we daar komen.  

We bieden je een contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Jij gaat aan de slag met uitdagende projecten, in jouw omgeving, waar je energie van krijgt én waarin jouw sterke kanten goed worden benut. 

We houden contact en plannen ontwikkelgesprekken om jouw persoonlijke ontwikkeling en de continuïteit van de opdracht samen te waarborgen. Daarnaast organiseren we regelmatig vakinhoudelijke bijeenkomsten waarbij je kennis maakt met vakgenoten en collega en ervaring en kennis uitwisselt.


Wil je weten hoe we dit precies aanpakken? Bekijk dan hier onze brochure.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.