Bouwadviseur, Procesmanager, Sr-projectontwikkelaar, projectleider, organisatieverbinder.

Senior Projectmanager in vastgoed

Opleiding: Universiteit van Amsterdam, School of Real Estate; investeringsanalyse (diploma 2002), Technische Universiteit Eindhoven (diploma 1994), Officiersopleiding Luchtmacht en HTS Bouwkunde.

Cursussen: Neprom Masterclass Architectuur en Stedenbouw en Facton inversteringsspecialist.

Kennisgebieden: Ontwikkeling tot en met bouwuitvoering, haalbaarheidsstudies, tenders, aanbesteding, contractvorming, prijsonderhandelingen, woningverkoop, BIM, UAV-GC, design & build, grondexploitaties, acquisitie, financiële haalbaarheid en stedenbouw- en bouwkundige plankwaliteit.

Werkervaring: De projectspecialist heeft ruim 20 jaar gedegen ervaring bij de grootste ontwikkelende vastgoedbeleggers van Nederland alsmede bouwmanagement bureaus. Op het terrein van vastgoedvraagstukken, contractvormen, proces- en projectmanagement heeft hij uitgebreide expertise opgebouwd. Hij is als eindverantwoordelijke zeer bekend met contractmanagement en de aansturing van grote complexe woningbouwprojecten van A tot Z, daarnaast beschik deze projectspecialist over uitstekende referenties.

Persoonlijkheid: 'Hands on' mentaliteit met het vermogen in complexe situaties in teamverband resultaten te boeken. Energieke persoonlijkheid met een goede balans tussen het 'zakelijke' en sociale vaardigheden. Toekomstgericht in de sterk veranderende vastgoedmarkt; het nieuwe werken, innovatief, slagvaardig en ketenregisseur. Klaar voor veranderingen.

Inzetbaarheid: Deze projectspecialist is per direct, fulltime, beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.