Hoofd bedrijfsbureau

een gedreven professional die het maximale uit zichzelf en de mensen haalt

Opleiding: HBO bouwkunde architectuur, cursussen projectmanagement, inkoop Nevi, VCA-VOL en diverse cursussen in Bouwbesluit en EPC.

Kennisgebieden: deze specialist volgde een opleiding tot architect en ontwikkelde zich van werkvoorbereider naar projectleider, projectcoördinator, MT-lid, adviseur duurzaamheid, projectmanager tot nu hoofd bedrijfsbureau bij een adviesbureau. Vanuit de techniek heeft hij zich steeds verder bedrijfsmatig ontwikkeld tot iemand die de interne organisatie stuurt, stroomlijnt en verder ontwikkelt. Deze specialist is in staat om de communicatie tussen directie/leiding en het uitvoeringsapparaat soepel te laten verlopen.

Persoonlijkheid: Deze specialist is iemand die graag werkt als captain van een team waarin hij de verantwoordelijkheid draagt voor de organisatie en de overige teamleden kan aansturen en motiveren om te komen tot een maximaal haalbaar eindresultaat. Hij analyseert daarbij de huidige processen en zoekt naar verbeteringen om deze processen efficiënter, eenvoudiger en vooral beter te kunnen laten werken. De kwaliteit van het eindproduct staat daarbij bovenaan binnen de geboden mogelijkheden (tijd, geld, organisatie, kwaliteit).

Inzetbaarheid: Deze specialist is op korte termijn beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.