Projectcoördinator

Ambitieuze, universitaire starter met wetenschappelijke kennis en tegelijk praktijkervaring

Opleiding:
- Wo-master building technology aan de TU in Eindhoven
- Hbo-bachelor bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg

Werkervaring:
Terwijl deze projectcoördinator studeerde, voerde hij al werkzaamheden uit bij bouwondernemingen om zichzelf te ontwikkelen als bouwplaatsmedewerker en assistent-uitvoerder. Vooral tijdens de voorbereiding en uitvoering maakte deze ambitieuze starter al kennis met zijn toekomstige vakgebied. Via zijn bijbaan bijvoorbeeld, die hij heel gericht koos.

Referenties:
Deze ambitieuze projectcoördinator kan een zeer goede referentie voorleggen van zijn stage en tevens bijbaan bij een gerenommeerd bouwbedrijf.

Hoofdbedrijfsbureau bij aannemingsbedrijf van Bree Aarts B.V.
'Hij is een enthousiaste jongeman die zich kenmerkt door zijn open en leergierige houding. Hij is vooral eerlijk en functioneerde hier prima. Wij hadden hem graag zelf aan onze organisatie toegevoegd."

Persoonlijkheid:
Het is ambitie wat de klok slaat. Met deze projectcoördinator bent u dan ook verzekerd van een gretige specialist met een opvallend groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daardoor is hij niet alleen heel betrokken, maar gaat hij ook graag zelfstandig te werk. Bovendien zorgt dit voor een kritische blik, bijvoorbeeld als het aankomt op het verbeteren van bouwprocessen. Kortom, deze projectcoördinator voert zijn werkzaamheden grondig en volledig uit.

Inzetbaarheid:
In overleg beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.