Projectmanager bouw

Zeer gemotiveerde projectleider verwerving / hoofdbedrijfsbureau

Opleiding:
1998 - 2000: Bouwcentrum, leergang Bedrijfsorganisatie/Bedrijfsleiding, algemeen deel B.O.B.,inclusief drie standaard modules en de modules Juridische Aspecten, Persoonlijke Effectiviteit voor de leidinggevende, Management van creativiteit en innovatie, Projectontwikkeling
1986 - 1990: Bouwcentrum, calculatie in het bouwbedrijf, bouworganisatie, kostprijsberekeningen in de Burgerlijke en Utiliteitsbouw, klantgericht handelen
1983 - 1984: Kader en ondernemers opleiding Bouwbedrijf (aannemers opleiding) A.V.B.B.
1972 - 1977: MTS Bouwkunde
1968 - 1972: :LTS Elektrotechniek
Cursussen:
Middenkader Veiligheid en Gezondheid in de Bouw,TOP-UAV/UAR, projectverwerving en acquisitie in de bouw, contracten in de bouw, Time Management, audit Training, klantgerichtheid, ondernemerschap en onderhandelen, coachend leiderschap, bouwbesluit 2012, NEN cursussen, conditiemeting van gebouwen, NEN 2767, basis + verdieping, VCA-VOL, nstallatiegeluid, bouwbesluit; brandveilig gebruik.

Werkervaring:
Hij is op dit moment werkzaam in de retailsector maar wil graag terug naar de allround bouw. Dit kan in een rol als hoofdbedrijfbureau met een focus op calculatie maar ook in een rol als projectleider zien wij hem uitstekend uit de voeten kunnen. Deze specialist is een perfecte kandidaat om een bedrijfsbureau op te zetten omdat hij dit reeds meerder keren gedaan heeft.Ook heeft hij 14 jaar op de calculatie afdeling gewerkt van diverse aannemers. Hij kan operationeel maar ook beleidsmatig uit de voeten.

Persoonlijkheid:
Deze ervaren bouwkundige wil graag zijn kennis en ervaring inzetten voor een nieuwe opdrachtgever en hierbij de opgedane kennis overdragen op een jongere generatie. Hij is graag bezig zijn om slimmigheden te bedenken doormiddel van zijn probleemoplossende vermogen wat sterk ontwikkeld is. Verder staat hij bekend als vasthoudend en een doorzetter zonder hierbij door te slaan naar eigenwijs. Hij is ambiteus als het gaat om geld verdienen voor de organisatie waar hij werkt.

Inzetbaarheid:
Opzegtermijn 1 kalendermaand daarna fulltime beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.