Assistent proces/ projectmanager planologie

Volgende stap richting proces

Opleiding:
2014 - 2015: MSc Planologie (WO, Radboud Universiteit)
2011 - 2014: Wageningen Universiteit & NHTV Breda BSc Tourism (WO)
2009 - 2010: Ruimtelijk ontwerp (HBO, Avans Breda)
2003 - 2009: Tweetalig VWO (+ IB English), Farelcollege Ridderkerk

Cursussen:
2017: Communicatievaardigheden, Presentatievaardigheden, In gesprek met meedenkers, Scenario's bouwen, Basiscursus planschade.
2016: Omgevingswet Op Dezelfde Leest, Helder adviseren, Morele oordeelsvorming, Onteigeningsrecht.

Kennisgebieden: Wro, Wabo, Bor, Verordening ruimte, RoTekst, RoTotaal, Excellence, SquitXO, planschade, Nederlands, Engels, Microsoft Office.

Werkervaring: Als planjurist bij een middelgrote gemeente is zij verantwoordelijk voor de begeleiding van ruimtelijke procedures (wijzigingsplannen, bestemmingsplannen, voorbereidingsbesluiten etc.) van de conceptfase tot eventueel beroep. Daarnaast coördineert en schrijft ze ruimtelijke onderbouwingen t.b.v. Wabo procedures. Advisering in projectgroepen en is ze betrokken bij het opstellen van nieuw beleid (terrassenbeleid, detailhandelsbeleid, kruimelgevallenbeleid). Ze behandelt verzoeken om planschade vanaf de aanvraag tot een eventuele bezwaarprocedure.

Persoonlijkheid: Deze specialist heeft een groot sociaal netwerk en vind het belangrijkrijk om hier tijd aan te besteden. Zij heeft als belangrijkste missie om altijd te blijven leren, groeien en werken aan haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het werken in een bestuurlijke organisatie bevalt haar goed, maar ze merkt ook dat het ruimtelijk domein haar interesse heeft. Zij zoekt nu een organisatie waar zij zich voor de komende jaren verder kan ontwikkelen en waardevol kan zijn voor deze organisatie.

Inzetbaarheid: 1 kalendermaand opzegtermijn

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.