Uitvoerder GWW

een hands-on uitvoerder met allround GWW specialist

Opleiding: SBW Uitvoering GWW, SOMA Wegenbouwtechnicus, cursussen: BHV, DLP, Spoorveiligheid, Contracten en regelgeving.

Kennisgebieden: deze specialist is onder aan de trap begonnen en zichzelf ontwikkeld tot de rol van uitvoerder op dit moment. Hij heeft de ontwikkeling van contractvormen meegemaakt en hiermee leren werken in de praktijk. Hij is iemand die de techniek belangrijk vindt en weet wat er van de mannen op het project gevraagd wordt en kan dit ook uitstekend managen. Hier haalt hij veel werkplezier uit, om deze mensen zijn kennis en ervaring over te brengen.

Persoonlijkheid: Deze specialist is iemand die betrokken is bij zijn werk, hij heeft veel kennis van verschillende soorten projecten. Allround GWW ervaring in binnen en buitenland. Hij is zeker instaat zelfstandig de begeleiding te doen van de projecten en daar ook de financiële afhandeling voor te organiseren. Betrouwbaarheid is een kenmerk wat hij ook vaak terug hoort, als je hem wat vraagt dan zorgt hij ook dat het geregeld wordt.

Inzetbaarheid: deze specialist is beschikbaar met inachtneming van een opzegtermijn.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.