Verkeerskundige

Denkt na over out-of-the-box-oplossingen.

Werkervaring: Na een verkeerskundige opleiding heeft de kandidaat 5 jaar ervaring opgedaan op het gebied van verkeer. De kandidaat werkt
georganiseerd, zodat deze het overzicht goed kan behouden en flexibel is ingesteld. De kandidaat is vooral een groepswerker maar kan ook heel goed zelfstandig werken. Doordat de kandidaat leergierig is, pakt deze snel nieuwe dingen op.
De kandidaat is voornamelijk een groepswerker met een sterke inhoudelijke basis. De kandidaat werkt nauwgezet en gedreven aan projecten zonder hierbij het overzicht te verliezen. De kandidaat is altijd bereid om nieuwe dingen te leren en denkt ook na over out-of-the-box-oplossingen. Deze kandidaat is een enthousiaste en behulpzame medewerker en draagt verantwoordelijkheid voor projecten waaraan gewerkt worden.
Middels het economisch reces heeft de oud-werkgever noodgedwongen afscheid van de kandidaat moeten nemen. Tijd voor een nieuwe uitdaging en de mogelijkheid te doen wat deze al jaren ambieert: tekenen. Op eigen initiatief is de kandidaat een cursus AutoCAD gaan volgen, waar deze nu al zeer behendig mee uit de voeten kan. Deze kandidaat ambieert een functie als tekenaar tijdelijke verkeersmaatregelen waarmee deze mede door een brede verkeerskundige achtergrond een uniek profiel heeft en van grote toegevoegde waarde kan zijn.
De kandidaat is per direct fulltime beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.