Hoger Veiligheidskundige

ruime ervaring in de industrie

Opleiding:
Hoger Veiligheidskundige
Middelbaar Veiligheidskundige
MTS Werktuigbouwkunde

Cursussen:
Machineopleiding (Lithografie, diffusie en ionen implantatie), Procestechniek, Situationeel leiderschap, VCA vol, Personal Presentation, Onderhandelen, Arbo Coördinator, Procestechniek, Chemische opleiding, Elektrotechniek, (Middelbaar) Vacuümtechniek, EHBO & BHV

Werkervaring:
Deze specialist is de afgelopen twee jaar werkzaam geweest als Safety Health & Security Manager bij een organisatie die wereldwijd actief is als specialist in (persoonlijke) hygiëne. Hier was hij verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en security gerelateerde zaken. Hij maakte hiervoor het beleid en voerde het uit. Voordat hij bij deze organisatie werkzaam was, heeft hij jarenlang gewerkt als hoger veiligheidskundige binnen verschillende andere organisaties binnen de industrie.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is iemand die zijn ervaring heeft opgedaan binnen de industrie en is iemand die praktijkgericht is en dus ook graag op de werkvloer komt. Hij is een echte duizendpoot, die goed communiceert met verschillende afdelingen en zichzelf pro-actief opstelt. Deze specialist heeft ervaring met leidinggeven en combinatiefuncties liggen hem zeer.

Inzetbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.