Hogere Veiligheidskundige

met ruime ervaring in de industrie- en utiliteitsbouw

Opleiding:
Hogere Veiligheidskundige (HVK)
Middelbaar Veiligheidskundige (MVK)
Beveiligingsbeambte A+B
MTS Werktuigbouwkunde

Cursussen:
Interne cursus projectmanagement Stratt+, Interne cursus ATEX Essent, Tripod Beta investigation, Bevelvoerder industriële brandbestrijding, Brandwacht 1e klasse en Hoofdbrandwacht, Gasmeet bevoegde, VCA VOL, Verkenner gevaarlijke stoffen, Steigerinspecteur A

Werkervaring:
Via diverse projecten heeft deze specialist ruime ervaring op gedaan als veiligheidskundige op renovatie- en nieuwbouwprojecten in de industrie. Vanuit zijn operationele ervaring heeft hij zich verder ontwikkeld op beleidsmatig niveau. Het ontwikkelen en implementeren van veiligheidshandboeken, het opstellen en invoeren van een veiligheidssysteem en het leiding geven aan middelbare veiligheidskundige behoorden tot zijn werkzaamheden.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is een senior HSE advisor die zowel op operationeel niveau als op beleidsmatig niveau acteert. Ook beschikt hij over leidinggevende ervaring. De afgelopen jaren heeft hij als HSE-specialist ervaring opgedaan in de bouw, industrie, productie, farmacie en binnen twee waterschappen. Zijn pragmatische benadering van veiligheid binnen al zijn projecten zijn kenmerkend voor hem. Hij is communicatief vaardig, technisch onderlegd en een welgewaardeerde zelfstandige die voor FORTEC al meerdere projecten met succes heeft afgerond.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is fullt time beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.