Hogere veiligheidskundige

ondersteunend en adviserend

Opleiding:
Hogere Veiligheidskunde
Middelbare Veiligheidskunde
Hogere Opleiding Bouwkunde PBNA, (sterkteleer en staalconstructies)
MTO werktuigbouwkunde MTS

Cursussen:
Tripod Beta Practitioner, Veiligheid langs het spoor, Steigerbouwer A, Veiligheidsbeoordeling Steigers II / DTS, Hijsbegeleider BAM, VOL VCA, BAM Safety Awareness Audit, Presentatietechnieken, Commercieel Onderhandelen, Leidinggeven, MS Office Project 2003, Vergadertechniek en Besluitvorming, Gespreksvaardigheden, AutoCad 2002, Leidinggeven, Commercie en Communicatie, Lezen van bouwkundige tekeningen, AutoCad R13, AutoCad advanced, AutoCad basis

Werkervaring:
Deze specialist heeft zich vanuit de tekenkamer opgewerkt tot hogere veiligheidskundige. Bij een landelijke aannemer heeft hij ervaring opgedaan in een landelijke functie. Als veiligheidskundige is hij ondersteunend en adviserend aan de uitvoering en draagt hij bij aan het optimaal uitvoeren van het veiligheidsbeleid.

Persoonlijkheid:
Kenmerkend voor deze specialist is dat hij samenwerking als de basis ziet voor het behalen van een goed veiligheidsniveau. Door zijn benadering vanuit zowel de theorie als de praktijk is hij in staat de juiste handvaten en tools aan te dragen voor de uitvoering om de veiligheid te waarborgen.

Inzetbaarheid:
Deze specialust is per direct beschikbaar voor 3 dagen beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.