Hogere Veiligheidskundige

met ruime ervaring in de petrochemie

Opleiding:
Hogere veiligheidskunde
Middelbaar veiligheidskunde
Middelbaar Laboratorium Onderwijs (medische microbiologie en analytische chemie)

Cursussen:
VOL-VCA, Actualiteitendag Wetgeving, Port Facility Security Officer, Interne Auditor ISO-9001:2011, Hoofd-BHV
Leergang Wetgeving en Aansprakelijkheid, Instructie kleine blusmiddelen, Natuurlijke Radioacitiviteit en MR-NABIS
Jaarlijkse herhalingstrainingen EHBO / AED / BHV, MS-Office trainingen, Brandbestrijding en ontruiming, Methodiek van veiligheidsrondgangen, Gasmeter Explosiegevaarlijke en toxische stoffen en zuurstof

Werkervaring:
Deze veiligheidskundige heeft ruime ervaring binnen de petrochemie. Na jarenlange ervaring als laboratorium technicus was de stap naar veiligheid niet groot. Ze is gestart als veiligheidscoördinator bij een groot internationaal chemisch bedrijf. Waarna ze meerdere functies heeft vervuld zoals QHSE-medewerker, veiligheidskundige, safety officer en senior HSE-coördinator.
Het opstellen en borgen van HSSE-beleid, leidinggeven aan HSSE-coördinatoren, onderhouden van contacten met bedrijfsbrandweer en opstellen van jaarplannen, het organiseren van oefeningen onder toezicht van overheidsinstanties en het vaststellen en invoeren van Arbobeleid behoorden tot haar verantwoordelijkheden.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is een veiligheidskundige die haar "mannetje weet te staan". Ze is een proactieve dame die precies en volgens hoge kwaliteitseisen werkt. Daarnaast is ze goed in het omzetten van plannen in doeltreffende acties en bereid om te doen wat daartoe gedaan moet worden. Ze is op zoek naar een uitdagende, fulltime functie als senior HSE-adviseur of HSE-manager, waarbij het belangrijk is dat ze zowel beleidsmatig als voor de implementatie verantwoordelijk is.

Inzetbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.