Hogere veiligheidskundige

met passie voor veiligheid, dynamisch en energiek

Opleiding:
Hogere Veiligheidskundige
Middelbaar Veiligheidskundige
Nemas Basiskennis Management

Cursussen:
Pulse training, LOTOTO, werkvergunningen training, VCA-B, VCA-VOL

Kennisgebieden:
VGM plannen, TRA's en RI&E's opstellen en controleren. Uitvoeren van incidentenonderzoek. Inductietrainingen verzorgen en opzetten. Beoordelen van werkvergunningen. Poortcontrole, documentcontrole. Orde scheppen in de chaos m.b.t. VGM op diverse projecten.

Werkervaring:
Deze specialist heeft 6 jaar werkervaring binnen de turn-around wereld. Ze heeft gewerkt op constructiemanagement niveau en bij een civiele aannemer. Hierdoor heeft ze een gevarieërde achtergrond. Ze kan zich de procedures van een bedrijf en organisatie snel eigen maken.

Persoonlijkheid:
Deze powervrouw is een praktische hogere veiligheidskundige die de afgelopen jaren zowel als MVK als HVK is ingezet op verschillende projecten. De dynamiek in de projecten hebben haar mede ontwikkeld tot generalist in haar vak. Ze pakt zaken actief op in het project en is inzetbaar op zowel bedrijfsniveau als op projecten. Ze is een specialist die graag structuur aanbrengt in het geheel en organisaties en haar medewerkers coacht op HSE. Haar specialisme is veiligheid, ze heeft ook veel affiniteit met kwaliteit. Qua persoon is ze makkelijk benaderbaar, kan ze in alle lagen van de organisatie schakelen en ligt ze goed 'tussen de mannen en vrouwen van de werkvloer'.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is voor 32 tot 36 uur per week beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.