HSE-Coördinator

inspirerend met gevoel voor humor

Opleiding:
Hogere veiligheidskunde
Middelbaar veiligheidskunde
Hoger management
Middle management
Bouwmanagement renovatiebouw
Middelbare detailhandelsschool
Lagere Detailhandelsschool

Cursussen:
Management Drives, Hearts & Minds, GROW coaching, Masterclass veiligheid door gedragsverandering, OSHSAS 18001 normkennis, VCA VOL, BHV/AED, Bouwbesluit 2003, NEN 2449, NEN 1812

Werkervaring:
Deze HSE-Coördinator heeft ruim 7 jaar ervaring in het vakgebied en met name gericht op de industrie. Hij komt het best tot zijn recht wanneer hij de schakel is tussen de uitvoering en het management. Daarnaast kan hij zowel beleidsmatig uit de voeten als operationeel. Binding met de werkvloer vindt hij erg belangrijk in zijn vak. Tot slot is hij ondernemend en denkt hij in tijd en geld. Als hij kosten kan besparen voor zijn opdrachtgever dan zal hij dit zeker niet nalaten.

Persoonlijkheid:
Deze HSE-Coördinator deinst er niet voor terug om knopen door te hakken. Heeft hij een beslissing genomen, dan is de volgende stap het koppelen van acties aan die beslissing. Een stap die hij graag meteen zet. Hij geeft heel duidelijk aan wat het doel, de strategie en de taken zijn. Iedereen om hem heen weet precies wat er van hen verwacht wordt. Het coachen en motiveren van andere geeft hem energie. Een gezonde dosis humor speelt hier een belangrijke rol in.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is fulltime beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.