Junior adviseur arbeidsveiligheid

een stevige junior met veel potentie

Opleiding:
HVK in opleiding
MVK
HBO Integrale Veiligheid

Cursussen:
Cursus bedrijfshulpverlening (BHV) inclusief AED, VCA basisveiligheid (VCA-B), Training milieucoördinator, Cursus bedrijfshulpverlening (BHV) inclusief AED

Werkervaring:
In zijn huidige functie als junior adviseur kwaliteit, veiligheid en milieu ondersteunt hij organisaties in de industriële sectoren. Hiervoor heeft hij bij een van de grootste chemische organisaties in Nederland zijn stage volbracht. Met name de praktische kant is hem inmiddels zeer bekend en hij zit nu op een kantelpunt in zijn nog jonge carrière. De vertaalslag van beleid naar operatie en andersom is iets wat hem bijzonder trekt en waar hij ook sterk in is. In zijn huidige rol kan hij hier niet volledig zijn ei in kwijt en om deze reden kijkt hij dan ook verder. Zijn ervaring reikt van machineveiligheid, gevaarlijke stoffen en contacten met overheden en certificerende instellingen. Daarnaast heeft hij ook ervaring met begeleiden van organisaties met betrekking tot milieuvergunningen en is hij bekend met het opstellen en uitvoeren van een RI&E.

Persoonlijkheid:
Deze specialist wist al snel wat hij wilde en arbeidsveiligheid is dan ook zijn passie. Hij is ambitieus, wat ook zijn huidige studie HVK verklaard, kritisch en communicatief zeer vaardig. Zijn gepaste ambitie, voorkomen en prettige manier van werken maken hem tot een snel geaccepteerde veiligheidskundige binnen elke organisatie.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is full time beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.