junior veiligheidskundige

met veel ambitie en een sterke drive

Opleiding:
2014 - 2018: Integrale Veiligheid
2017 - 2018: Middelbaar veiligheidskundige (MVK)
2009 - 2014: Havo

Cursussen:
Minor Expertclass safety and security, Certified protection officer (CPO), IFPO, Zelfredzaamheidscursus te Fynder, Deelname certificaat workshop reanimatie, Certificate of completion Food defense, BHV

Werkervaring:
Deze high potential is klaar om de arbeidsmarkt verder te veroveren en is op zoek naar zijn eerste fulltime baan als veiligheidskundige. Tijdens zijn studie integrale veiligheid heeft hij al parttime werkervaring opgedaan bij een aannemer. Daarnaast heeft hij een drietal interessante stages gehad binnen de industrie, onder andere de chemie. Tijdens deze stages heeft hij meegedraaid met de afdeling. Rondes lopen, collega's aanspreken op onveilig gedrag, over oplossingen sparren om de veiligheid te vergroten, met het management sparren over veiligheid, zijn hem onder andere niet onbekend.

Persoonlijkheid:
Deze junior veiligheidskundige denkt in oplossingen. Kenmerkend voor hem is zijn enthousiasme en zijn communicatieve vaardigheden. In gesprekken komt hij erg sterk over. Het is een aanpakker, iemand die kritisch is en overloopt van ambities.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is fulltime beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.