KAM-adviseur

KAM-coördinator met geruime ervaring in de GWW

Opleiding:
Hogere Veiligheidskunde
HTS Milieutechnologie
Middelbaar Veiligheidskunde
Middelbaar Middenstandsonderwijs

Cursussen:
DLP (herhaling), BRL 6000, V&G coördinator uitvoeringsfase voor werkzaamheden langs het spoor, Veilig werken langs het spoor, (Lead) auditor, Interne auditor, VCA voor leidinggevenden

Werkervaring:
Deze specialist heeft ruime ervaring in de GWW met betrekking tot QHSE. Hij heeft bij een advies- en ingenieursbureau gewerkt als veiligheidskundige en milieukundige. Hiervoor heeft hij bij een recyclebedrijf gewerkt als KAM-coördinator / adviseur. Kennis van ISO-9000 en ISO-14001, OHSAS-18001 en VCA zijn in grote mate aanwezig. Het volledig opstellen van V&G-plannen en het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en verbeteren van KAM-systemen zijn taken die hij bij verschillende opdrachtgevers met succes uitgevoerd heeft.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is een gedreven adviseur met een passie voor het vak. Als leidinggevende hanteert hij een pragmatische manier van aansturen en weet hij zijn mensen op de juiste manier te motiveren. Hij ambieert een functie waarin hij zijn kennis en ervaring in de praktijk kan brengen en kan delen met enthousiaste medewerkers.

Inzetbaarheid:
In overleg per direct fulltime beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.