KAM-adviseur

met buitengewone kennis en ervaring en een zelfstandige aanpak bij managementsystemen

Opleiding:
MVK
HTS

Cursussen:
VCA, Arbo-coördinator industriële sector, MVO Prestatieladder, Lead auditor kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001/2015 IRCA erkend, Conversietraining ISO 9001 / 2015 HLS, Kwaliteitszorg in bouwondernemingen, FSC-footprint, Werken met het INK-model, Auditing INK-model, ISO 14001: Opzetten en invoeren milieumanagementsysteem, Certificaat veiligheid 1, Asbestdeskundige

Werkervaring:
Deze KAM-adviseur heeft projecten van de eerste brainstormsessie tot de oplevering uitgevoerd. Denk hierbij aan projecten waarbij hij managementsystemen moest optimaliseren, communicatiesystemen en software efficiënter in moest zetten om kosten te besparen, en een reorganisatie tot op de werkvloer moest doorvoeren. Omdat hij als zelfstandige KAM-deskundige actief is, deed hij de afgelopen vijftien jaar brede en specialistische ervaring op bij tal van bedrijven, zowel binnen als buiten de bouwwereld, ondere bij BAM en Dura Vermeer.

Persoonlijkheid:
Deze KAM-adviseur is zelfstandig, gestructureerd en gaat logisch te werk bij het ontwikkelen van managementsystemen. Met zijn duidelijke visie en zijn rustige uitstraling werkt deze oude rot in het vak gestaag door om zo snel mogelijk resultaat te tonen. Daarvoor gaat hij per project steeds opnieuw na wat de meest efficiënte manier is om tot een oplossing te komen. Geijkte paden zijn niet aan hem besteed, maatwerk wel.
Deze specialist heeft ruime ervaring als zelfstandige bij het opzetten en implementeren van managementsystemen conform ISO-9001 en ISO-14001, VCA, VCO, FSC, MVO- en CO2 prestatieladder en OHSAS-18001. Vooral toegepast in de bouwbranche (o.a. bij grote aannemers op grote projecten) maar ook daarbuiten. Hij is sterk in de toepassing van moderne digitale technieken om de transparantie en het gebruik van managementsystemen te optimaliseren. Daarnaast is hij de specialist om de beheersbaarheid en de consistentie ervan te vereenvoudigen. Kostenbesparingen bereiken d.m.v. efficiënte communicatiestructuren ondersteund door moderne web-based technieken, bereikbaar via intra- of internetomgeving. Reorganisatie van bestaande systemen onder het motto Less is More. Ook naar de nieuwe High Level Structure. Zowel interim opdrachten als vacatures voor een vaste aanstelling als KAM manager zijn mogelijk.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is full time inzetbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.