KAM-Coördinator

een communicatief vaardige, proactieve high potential

Opleiding:
Hogere Veiligheidskunde i.o.
Integrale Veiligheidskunde (HBO)

Cursussen:
Basisopleiding Bedrijfshulpverlener inclusief AED, ATEX-EX Opstellen van Explosieveiligheidsdocument (EVD)I, ATEX-EX 001 EX Basisprincipes, Keurmeester elektrische apparaten en klimmateriaal (Euronorm), Beheerder Brandmeldinstallatie, Preventiemedewerker, VOL-VCA, Basisopleiding Bedrijfshulpverlener inclusief AED, Minor Certificaat 'Integrale Veiligheid en Internationale Conflict Studies' (IVICS).

Werkervaring:
Deze KAM-coördinator heeft na zijn opleiding Integrale Veiligheid vier jaar werkervaring opgedaan in het vakgebied kwaliteit, arbo en milieu. Hij heeft zowel ervaring op operationeel niveau als beleidsmatig. Het lopen van veiligheidsrondes, het geven van trainingen tot het onderhouden van managementsystemen, het onderhouden van certificeringen als het opstellen en implementeren van werkprocessen en bedrijfsrichtlijnen is voor hem niet onbekend. Zijn ervaring ligt tot nu toe in de industrie, maar hij heeft zeker de potentie om in andere branches werkzaam te zijn.

Persoonlijkheid:
Deze KAM-coördinator is een goede netwerker en een volwaardige gesprekspartner op verschillende niveaus in de organisatie. Zo duidelijk als hij is in zijn werkwijze, zo helder is hij ook in zijn communicatie. Hij is duidelijk, open en hij gelooft in een oplossing, brengt die met overtuiging én met gedegen argumenten. Hij hecht veel waarde aan een efficiënte aanpak, weegt altijd af hoe mensen, middelen en tijd het gunstigste worden ingezet.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is voor 32 uur per week beschikbaar. Daarnaast volgt hij één dag in de week een HVK-opleiding.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.