Middelbaar Veiligheidskundige

die goed is in het trainen en opleiden van mensen

Opleiding:
Integrale veiligheidskunde
MVK

Cursussen:
Basic Life Support/AED, Veilig verplaatsen van lasten, VCA-VOL, Gasmeten, Deskundig Toezichthouder steigergebruik

Kennisgebieden:
Deze veiligheidskundige heeft 2 jaar ervaring in het vakgebied en heeft hierin diverse projecten op veiligheidskundige toezicht ondersteunt. De projecten waren bouwprojecten, projecten met koelinstallaties en sloopprojecten. Hij heeft hierbij de verschillende systemen onderhouden op o.a. de meldingen van onveilig gedrag, heeft inspecties en audits uitgevoerd en hij heeft nieuwe werknemers getraind op veiligheid. Hij was voor verschillende projecten hét aanspreekpunt voor contractors en klanten m.b.t. veiligheid.

Werkervaring:
Deze veiligheidskundige heeft twee jaar ervaring in het vakgebied en heeft hierin diverse projecten op veiligheidskundige toezicht ondersteunt, zoals bouwprojecten, projecten met koelinstallaties en sloopprojecten. Hij heeft hierbij de verschillende systemen onderhouden op onder andere. de meldingen van onveilig gedrag, heeft inspecties en audits uitgevoerd en hij heeft nieuwe werknemers getraind op veiligheid. Hij was voor verschillende projecten hét aanspreekpunt voor contractors en klanten met betrekking tot veiligheid.
Hij heeft twee jaar ervaring op KAM bij een constructie management organisatie en bij een aannemer. Hij wil graag doorgroeien in het vak waarbij hij zeer breed inzetbaar is. Deze toekomstvisie en ontwikkelspirit maken hem positief gedreven in wat hij doet.

Persoonlijkheid: Deze specialist is makkelijk in het leggen van contacten en ook zeer benaderbaar voor de mensen op de werkvloer. Hij werkt graag met mensen, zoekt praktische oplossingen, treedt op als mediator en fungeert als de spin in het veiligheidsweb. Hij is sociaal, is een allemansvriend, loyaal en zoekt naar creativiteit in zijn werk. Zijn kracht ligt vooral in het coachen en opleiden van mensen en in de omschakeling van praktijk naar rapportage en andersom. Wanneer daadkracht nodig is, zal hij dit ook toepassen met de middelen die aangereikt zijn.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is full time beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.