Senior HSE-adviseur

met ruime internationale ervaring in de Oil & Gas en Energy sector

Opleiding:
NEBOSH Diploma
Lead Auditor OHSAS 18001 (DNV)
Lead Auditor ISO 14001(LLoyds)
Emergency Response train the trainer - BP
DNV auditing BP Group
PFSO port facility security officer
Middelbaar Veiligheidskundige
DGSA ADNR(inland shipping)
BATALAS lead auditor
GO-B2 (HBO)
MBO/HBO Electrotechniek

Cursussen:
Hazard Recognition Train the Trainer - DecisionPoint, Taproot Root Cause Analysis (Abu Dhabi), Root Cause Training - TopSet (Aberdeen), ATEX training 2 days, Euralcodes, NEN3140, Explosion zones and safety calculations, ASA train the trainer, DUPONT safety, ARBO coördinator

Werkervaring:
Deze HSE-adviseur heeft voor diverse locaties het veiligheidsmanagement systeem doorgelicht en naar een hoger niveau gebracht. Hij was als hoofdonderzoeker verantwoordelijk voor incidenten onderzoek en rapportage van Root Cause Investigations voor major incidenten. Het verzorgen van trainingen op het gebied van Emergency Management (plant-, Regionaal, en Global niveau) en het verzorgen van lessen in Root Cause Analysis (div.systemen), (HSE) Self Assessment trainingen en begeleiding van het Safety Management System (veiligheidssysteem/proces) (DNV methodiek) en het verzorgen van veiligheidsinspectie trainingen voor supervisors en managers en praktische auditing training en begeleiding aan HSE-managers en management teams on site of in de regio heeft hij ook gedaan. Hij was online coach en support. Dit deed hij voor de gebieden Oil& Gas en Power&Water in de landen Ghana, India, Saudi Arabie, Marokko, Emiraten en Iraq (oil & gas). Daarnaast heeft hij als Safety Advisor gewerkt bij een Rig Move en Drilling in Iraq om zijn on-site ervaring in oil & gas bij te houden, rapporterend aan de HSSE GVP en Director of HSE P&W.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is een zeer ervaren HSE-adviseur die in verschillende landen uiteenlopende projecten heeft begeleid op HSE-gebied. Daarnaast wordt hij ook betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van het global HSE-beleid. Zowel beleidsmatig als operationeel on site kan deze specialist breed worden ingezet als global senior HSE-adviseur binnen de Oil & Gas en Energy sector.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is per direct fulltime inzetbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.