Senior KAM-adviseur

Met operationele en beleidsmatige achtergrond

Opleiding:
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
HTS Bouwtechnische bedrijfskunde
MTS Bouwkunde

Cursussen:
Milieu coördinator, Relatics, Basis Veiligheid (VVA-1), Systems Engineering, BHV, Intern auditor, Deskundig Toezichthouder Asbestverwijderen (DTA), Veiligheid voor leidinggevenden (VVA-2), EHBO, Kwaliteitszorg in de bouw

Werkervaring:
Deze specialist is 20 jaar geleden als KAM-coördinator begonnen bij een industrieel sloopbedrijf en heeft zich daarna verder gespecialiseerd op het gebied van KAM binnen de aannemerij. Zowel bij een bouwbedrijf, een civiele aannemer en een aannemer in de spoorbranche heeft hij zijn ervaring opgedaan. Hij is begonnen met de begeleiding van de projecten als KAM-advsieur en heeft zich verder ontwikkeld op beleidsniveau als KAM-manager.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is als senior KAM-adviseur beschikbaar voor zowel interim als structurele projecten. Zijn sterke punten zijn het structureren van beleid en het borgen van het systeem in de organisatie. Vanuit zijn operationele en beleidsmatige achtergrond is hij goed in staat ervoor te zorgen dat het beleid breed in de organisatie wordt gedragen.

Inzetbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.