SHE-coördinator

een jonge en gedreven veiligheidskundige

Opleiding:
MVK "Copla", Nuenen
HBO Integrale Veiligheid
HBO Vrijetijdsmanagement
HBO Leisure and Tourism management

Cursussen:
Interne auditor, VVL, Incidentonderzoek, Gasmetingen, Besloten ruimtes, Veiligheidsbeoordeling Steigers II, BHV, Ploegleider BHV, EHBO, VCA-VOL

Kennisgebieden:
Werkplekinspecties en rapportages, implementatie van het SHE programma, uitvoeren incidentonderzoeken, coachen van werknemers, opstellen toolboxen, opstellen TRA's en JSA's, inductietrainingen verzorgen, meewerken aan de RI&E, beoordelen werkvergunningen, deelname veiligheidsvergaderingen, ondersteunen BHV team.

Werkervaring:
Deze specialist heeft ervaring opgedaan binnen de staalindustrie en een waterschap. Hij heeft de afgelopen vier jaar op grote projecten de veiligheidszaken gecoördineerd. Zijn werkzaamheden liepen uiteen van werkplekinspecties en rapportages, implementatie van het SHE-programma, uitvoeren incidentonderzoeken, coachen van werknemers, opstellen toolboxen, opstellen TRA's en JSA's, inductietrainingen verzorgen, meewerken aan de RI&E, beoordelen werkvergunningen, deelname veiligheidsvergaderingen en het ondersteunen van het BHV-team.

Persoonlijkheid:
Deze SHE-coördinator kent zijn vak en weet op de juiste manier te schakelen van beleid naar de uitvoering. Daarbij weet hij de goede vertaalslagen te maken. Deze specialist heeft 2 mooie banen gehad waarna hij heeft besloten op wereldreis te gaan. Nu is hij weer terug en draagt hij graag zijn steentje bij in de KAM organisatie. Hij heeft voor zijn wereldreis ook anderhalf jaar voor FORTEC mogen werken, waarbij hij zeer positieve referenties heeft achtergelaten.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is full time beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.