Veiligheidsadviseur

met scherp oog voor stakeholders, uw beleid én zichzelf

Opleiding:
HVK (in opleiding, waarschijnlijk tot 2017)
MVK
IVK

Cursussen:
VCA-VOL, Steigerinspecteur AV-022, Beoordelen van bouwliftopstellingen en stalen steigers, Veiligheid en Toegang Op het Spoor, Combitraining SAFE driving-HNR

Werkervaring:
Deze veiligheidskundige heeft vier jaar ervaring bij een adviesbureau waar hij projecten uitvoert in de civiele bouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Door een natuurlijke ontwikkeling binnen zijn carrière heeft hij de laatste jaren meer de rol van veiligheidsadviseur opgepakt. Daarin ligt zijn kracht. Schakelen met opdrachtgevers over veiligheid, adviezen uitdragen en het aansturen van veiligheidskundigen doet hij met verve.

Persoonlijkheid:
Deze enthousiaste veiligheidskundige pur sang geeft sterke adviezen over veiligheid. Daarbij houdt hij de belangen van verschillende stakeholders scherp in het oog. Doorzettingsvermogen, structuur en resultaatgerichtheid kenmerken zijn aanpak. In dat kader vindt hij het belangrijk om een leven lang te blijven leren. U mag dus rekenen op een veiligheidskundige die elke dag opnieuw kritisch naar zichzelf en zijn werk kijkt, en op een medewerker die dankzij zijn enthousiaste aard en sterke communicatie met zowel management als uitvoerende collega's veiligheid laat leven binnen een organisatie. Veiligheidsbeleid, -gedrag en -cultuur zijn bij deze veiligheidskundige in goede handen.

Inzetbaarheid:
Deze specialist is full time beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.