Veiligheidskundige (MVK)

met ruime ervaring op industriële en infastructurele projecten

Opleiding:
Middelbare veiligheidskundige
Assistent - Uitvoerder
Primair timmeren
Bouwkunde LTS Wageningen

Cursussen:
BHV, Veilig werken langs het spoor, VOL VCA

Werkervaring:
Deze specialist is de afgelopen vijf jaar werkzaam geweest op diverse projecten. Het meest recente project was een infrastructueel project in Diemen waar hij als Veiligheidskundige heeft gewerkt. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het geven van gevraagd en ongevraagd veiligheidskundig advies, het geven van toolboxen, het uitvoeren veiligheids- werkplekinspecties, het uitvoeren veiligheidsrondes en projectleiding.
Tevens heeft hij als HSE officer gewerkt binnen de Petrochemie. Zijn verantwoordelijkheden waren onder andere het zelfstandig controleren en coachen op veilig werken, het geven van Toolboxen (in het Duits), de dagelijkse rapportage van de waargenomen veiligheid kwesties en het bijwonen van HSE meetings.

Deze kandidaat heeft als Middelbaar Veiligheidskundige de afgelopen jaren geruime ervaring opgedaan op industriele en civieltechnische. Hij werd met name operationeel op het project ingezet waar hij verantwoordelijk was voor de veiligheidskundige begeleiding.

Persoonlijkheid:
Deze specialist is een praktisch ingestelde veiligheidskundige met veel passie voor het vak. Vanuit zijn achtergrond als uitvoerder heeft hij veel kennis en affiniteit met grote industriële en infrastructurele projecten. Als Veiligheidskundige weet hij de werkvloer dan ook goed te bereiken, zodat KAM breed in de organisatie en op de projecten wordt gedragen.

Inzetbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.