Veiligheidskundige

Hoger Veiligheidskundige met een analytische blik.

Opleiding:
2016: HBO Bachelor Integrale Veiligheid (in opleiding)
2014: Diploma Hogere Veiligheidskundige
1992: Diploma MTS Weg- & Waterbouwkunde

Cursussen:
Masterclass Railgoederenvervoer, Certificaat HBO Kwaliteitsmanagement, Certificaat adviseur vervoer gevaarlijke stoffen, Diploma Vakbekwaam persoon NEN 3140, Certified Chemical Safety Expert, Lead auditor ISO 9001-2015, BHV + Coördinator / Hoofd BHV.

Werkervaring:
Deze Hoger Veiligheidskundige heeft veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van organisaties bij de invulling van vraagstukken op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en kwaliteit. Hij heeft ervaring in diverse branches als rail, energie, olie en gas, transport, installatietechniek, bouw en infra. Hij is met name sterk op beleidsmatig niveau.

Persoonlijkheid:
Deze veiligheidskundige is een specialist die graag aan collega's en klanten laat zien dat hij goed werk aflevert. Hij creëert dan ook altijd langetermijnrelaties met hen. Effectief werken, resultaatgericht werken, iedere dag spijkers met koppen slaan. Allemaal termen die hem als muziek in de oren klinken. Met zijn analytische blik gaat hij altijd op zoek naar de juiste keuzes, waarbij hij zichzelf continue de vraag stelt: Waarom?

Inzetbaarheid:
Deze specialist is fulltime beschikbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.